Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-06-15, 12:03
auto jest ubogo wyposażone,trochę szkoda,że nie ma klimatyzacji ale jeśli ma służyć do pracy, to i lepiej bo mniej szans,że coś wysiądzie. Na podstawie zdjęć nie można wiele wywnioskować ale wygląda nieźle. Jeśli informacja o nim jest rzetelna i karoseria nie koroduje (to jest moim zdaniem najbardziej istotne) to można go łyknąć. Ten silnik słynie z prostej konstrukcji i bezawaryjnych, długich przebiegów. A przy większym planowanym kilometrażu dla ewentualnego obniżenia kosztów zawsze można go bezproblemowo zagazować.
Autko dość fajne - uszkodzenia raczej parkingowe. Szkoda że nie ma poduszki pasażera.
Co do bagażnika to ja bym bardziej rozważał zanabycie tego:
http://allegro.pl/dacia-l...3289011755.html
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Już się zacząłem zastanawiać - ale wrzesień to trochę późno, no chyba że nie kupię do tego czasu.
A zaczynam mieć dylemat czy nie lepiej kupić nawet gołego Dokera w kredycie 50/50 - auto będzie do tłuczenia po budowach, do transportu ludzi i przyczepki.
Już się zacząłem zastanawiać - ale wrzesień to trochę późno, no chyba że nie kupię do tego czasu.
A zaczynam mieć dylemat czy nie lepiej kupić nawet gołego Dokera w kredycie 50/50 - auto będzie do tłuczenia po budowach, do transportu ludzi i przyczepki.
Jak do firmy to chyba lepiej myśleć o leasingu, a nie kredycie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum