No i jest.
Odebrana w zeszły piątek ale dopiero teraz miałem chwile na zrobienie zdjęć.
Pełne zadowolenie z zakupu, przejechane do tej pory około 700km
Tak się prezentuje moje "maleństwo"
I na koniec mały bonusik z tęczą w tle
Sorki, że tak mało zdjęć i autko nie umyte ale było mało czasu na sesje a i deszcz mnie złapał
Ale mam nadzieję, że choć trochę się podobają
Duster jak Duster - po prostu znane już auto o wiadomych zaletach i wadach, ale fotki masz bezkonkurencyjne;)
Fotki moim zdaniem mogły być dużo lepsze ale pogoda i brak czasu popsuły trochę zabawę. Ale szykuje się już do kolejnej sesji tym razem z czyściutkim autkiem
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-08-01, 22:24
podrzuć parę zdjęć do Dacia-Polska,niech je wykorzystają w prospektach, to ich jakość znacznie się poprawi gratuluję pięknego autka i życzę zero-awaryjnej eksploatacji
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-08-01, 22:24, w całości zmieniany 2 razy
Troche faktów:
Pierwszy 1000 km przebiegł bezproblemowo - oby tak pozostało
Zadowolenie pełne
Spalanie:
1 tankowanie 7,6 l/100km - 70% trasa 30% miasto
2 tankowanie 7.5 l/100km - jw.
W obu przypadkach komputer pokazywal dokładnie to samo co wyszło przy tankowaniu - znaczy działa
To by było na tyle.
P.S. Wiem, wiem tym razem fotka dużo gorsza - ale z komórki szału nie będzie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez tomszafa 2012-08-04, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajny Duster. Njabardziej podoba mi się wykończenie tapicerek, w nowym stylu.
Nie myślałeś aby dodac autu trochę urody poprzez pakiet plastikowych nakładek?
Bezwzględnie dodają mu powagi i muskulatury, i są praktyczne w parkingowych przycierkach i obtłuczeniach, gdy nieuważna osoba otwiera drzwi aż do napotkania oporu.
To pozostawiam pod rozwagę , i gratuluję wyboru i życzę spokojnej i bezawaryjnej eksploatacji.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Nie myślałeś aby dodac autu trochę urody poprzez pakiet plastikowych nakładek?
Bezwzględnie dodają mu powagi i muskulatury, i są praktyczne w parkingowych przycierkach i obtłuczeniach, gdy nieuważna osoba otwiera drzwi aż do napotkania oporu.
Nie absolutnie żadnych nakładek, moim zdaniem psują one ładną sylwetkę Drakulki dlatego nie zamierzam ich stosować
Ale dziękuje za sugestie
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2012-08-06, 10:05
Wczoraj nad jeziorkiem widziałem identyczny egzemplarz i rzeczywiście bardzo ładnie się prezentuje w czarnym kolorze wersja Delsey, fajny odcień alufelg, wstawek na desce, drzwiach i kierownicy oraz tapicerka. Jedyny mankament, o ile dobrze spostrzegłem to brak szarej wstawki na tunelu środkowym (w moim jest brązowa jak na drzwiach i desce) i jest czarny plastik jak w ambiance.
Ale ogólnie ładnie się prezentuje i myślę, że oliwka (bundeswehra look) wysiada:)
Co do nakładek to również uważam, że mają tylko praktyczne zalety bo pod względem estetyki upodobniają Dustera do koreańskich terenówek z przed 10 lat:)
Hyundai-Terracan-13168_1093612505416.jpg
Plik ściągnięto 316 raz(y) 49,85 KB
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2012-08-06, 10:11, w całości zmieniany 2 razy
No bo to zależy czy ktoś chce się lansować suvo-bulwarówką z błyszczącym lakierem nie skalanym plastikami czy jeździć prawdziwą lekką półterenówką... <;
A czy nie można lansować się na off rodowca oklejając Dustera plastikami:)
Dla mnie po prostu takie olejanie nie ma sensu, no moze praktyczny ma bo zabezpiecza autko, ale kompletnie mi sie to nie podoba. Dla mnie tak jak wyglada jest OK i nie zamierzam tego zmieniac. A off roadowcem raczej nie bede poza tym nie mam napedu na 4 nóżki
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2012-08-06, 10:29
I tak trzymać:)
Myślę, że większość Dusterów obłożona plastikiem w życiu terenu nie widziała:)
Podejrzewam nawet, że po pierwszej ostrzejszej przeprawie by się zaczęły odklejać bo tak naprawdę to nadają się tylko jako zabezpieczenie od uszkodzeń parkingowych.
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2012-08-06, 10:32, w całości zmieniany 2 razy
(TSD i oczywiście zupełnie bez związku z tematem - muszę napisać do WWF, żeby wciągnęli Ironię Degustibusa na listę ginących gatunków... <załamka> (((:).
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-08-06, 14:07
czy aż tak źle to wygląda? - mnie się podoba. A ponieważ jeżdżą czasem szutrową oraz leśną drogą, doceniłem je już wielokrotnie. Mogę je polecić z całym spokojem - szczególnie komplet - przeciwbłotne + osłony
osłony komplet.jpg
Plik ściągnięto 290 raz(y) 58,78 KB
osłony komplet 2.jpg
Plik ściągnięto 340 raz(y) 59,32 KB
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-08-06, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2012-08-06, 14:12
Nie znam się na suvach, ale IMHO jeśli decydować się na takie nakładki to tylko z powodów stricte praktycznych - osłona lakieru przed ewentualnymi uszkodzeniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum