Witam, odebrałem 2 tygodnie temu nowego logana. Moje spostrzeżenia:
- pierwsza reklamacja - odklejają się uszczelki pod drzwiami od strony kierowcy i od strony pasażera - ASO czeka aż pojawią się nowe części, na razie nie ma:)
- jak się zajrzy w oklice "pedałów" widać niedoróbki, jakby zdjęli za szybko z taśmy, jest dziura przez którą widać drążek kierownicy, jak się obraca:))
- tapicerka na tunelu z przodu jakby była z innego modelu, jest szersza od konstrukcji tunelu o ok 5cm z każdej strony:)))
czy to normalne w rumunach czy taki egzemplarz mi się trafił??
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-06-11, 13:53
moim zdaniem prawie normalne niemal w każdym - źle - w każdym egzemplarzu, niezależnie od modelu ktoś o elementarnym poczuciu estetyki znajdzie różnego rodzaju niedoróbki czy niedbalstwo montażu. Nie wpływa to na szczęście na bezpieczeństwo jazdy i samego użytkowania. Za to daje duże pole do własnej inwencji. Pan Adam Słodowy by się ucieszył
nie minęły 2 miesiące i po drodze:
- drugi raz przyklejali mi listwy boczne:))
- w przyszłym tygodniu wymiana uszczelki drzwi bocznych strona pasażera - od góry się odkleiła i wygląda lipnie,
- czasem nie wchodzi wsteczny bieg, z tym jeszcze poczekam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum