Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4273 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-10-21, 01:48 Naklejka z nietoperzem
Witam
Po miesiącu oczekiwania dotarły zamówione w Chinach naklejki z nietoperzem. Wzorem kolegi z klubu chcę sobie "oznaczyć" samochód. Mam do wyboru - srebrną lub czerwoną. Którą byście widzieli na klapie bagażnika srebrnej daci ? Foto poniżej...
dacoa_srebrn.jpg
Plik ściągnięto 44 raz(y) 167,87 KB
dacia_czerw.jpg
Plik ściągnięto 46 raz(y) 212,86 KB
srebrny.jpg
Plik ściągnięto 61 raz(y) 206,8 KB
czerwony.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 201,84 KB
Ostatnio zmieniony przez mekintosz 2015-10-21, 01:52, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4273 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-10-22, 22:59
Zdecydowałem się na srebrny, dziś wieczorkiem korzystając z bezdeszczowej aury dokonałem aplikacji zwierzaka na klapę bagażnika. Jest dosyć duży jak na emblemat. Aplikacja prosta, po odtłuszczeniu blachy nakleiłem "skrzydła " potem "uszy" gacka. Przedtem wyciełem folię ochronną. Po dociśnięciu i "przemasowaniu" palcami zdarłem folię. Sam nietoperz jest lekko wypukły, z solidnym ( jak sądzę ) klejem. Nie jest to zwykła płaska najlejka. Faktycznie czerwony byłby zbyt "krzykliwy" na srebrnej sandero. Czarnych nie oferowali ;-( Czerwony poczeka na następną dacię jeśli takową kiedyś zakupię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum