Wysłany: 2013-11-18, 10:07 Konsola centralna z renault sandero/duster I
Witam.
Mam pytanie do osób posiadających dostęp do bazy części Renault czy występuje konsola centralna (tam gdzie jest radio, przełączniki szyb, panel klimatyzacji)
Konsola z RENAULT SANDERO STEPWAY "2013 Automatico" (?) przedstawiona jak na zdjęciach poniżej.
Sandero po liftingu dokonanym w sierpniu 2011 o ile dobrze znalazłem
A oto wspomniane Sandero
Ostatnio zmieniony przez laisar 2017-11-02, 01:41, w całości zmieniany 3 razy
Temat założony przeze mnie w chwili obecnej w głównej mierze z zapytaniem o dostępność numer itp.
Oglądałem przyciski od Dokkera tylne i widzę że mają 5 pinów. Muszę zdobyć jeszcze schematy, oraz schemat panelu z drzwi kierowcy z Koleosa (taki sam jest w nowym Dusterze) i porównać możliwość podłączenia.
Gdyby wszystko zgrało to przełączniki do drzwi, konsola 2 din jak powyżej na środek i gra. Ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo
Z tego co poszukałem to sterowanie w Koleosie ma 7 pinów :)
A z Dokkera jak wyglądają te przyciski ???
7 pinów mówisz o panelu od kierowcy??
Jak tak to jest zrozumiałe że więcej bo idzie tam sterowanie każdej szyby, blokowanie szyb tylnych
A przycisk tylnych szyb od dokkera wygląda następująco
Jak się przyglądam to teraz nie wiem czy tam jest 5 czy 6 pinów.
Odnośnie przełączników schematów jak nie znajde założę inny temat albo w odpowiednim jak jest zapytam.
Ale nie zmieniajmy tematu naszej rozmowy.
Tak więc czy ktoś wie czy ten panel występuje w bazie cześci, jaki ma numer, jak to się tam nazywa (bo jak coś będę googlował) panel z pierwszego postu?
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-11-18, 11:23, w całości zmieniany 2 razy
Podziękował.[i][i]
Wygooglowałem sklep asoparts z tym numerem referencyjnym opisane jako "Renault Panel sterujący" i już napisałem do nich zapytanie.
Zobaczymy czy to ta ramka
Podziękował.[i][i]
Wygooglowałem sklep asoparts z tym numerem referencyjnym opisane jako "Renault Panel sterujący" i już napisałem do nich zapytanie.
Cytat:
Realizacja zamówienia: 5 dni
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Podziękował.[i][i]
Cytat:
Realizacja zamówienia: 5 dni
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-11-19, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Części w katalogu zazwyczaj pokazane są poglądowo w miarę zgodnie z rzeczywistością, ale czasami, tak jak w tym przypadku, rysunek jest jeden i w zależności od innych parametrów (np rocznik, wersja) wyskakuje tylko inna referencja. A czasami po prostu nie ma nic...
O dziwo odpisali na maila że bez problemu zamówią produkt lecz nie mają zdjęć, schematu więc w sumie to sami nie wiedzą co przyjdzie ;/
a ile to w koncu bedzie kosztowalo ???
Numer katalogowy który podał kolega laisar czyli 682606020R 398,22zł brutto chyba.
Ale oni sami nie wiedzą jak dokładnie wygląda ramka, mają tylko numer i że to ramka. Tyle informacji.
Na "brazylijskim allegro" znalazłem ramkę bardzo fajną o numerze 682602440R ale znalazłem do niej cenę 1075,56 aaaaaaaa
Pasuje nawet kolorystycznie, kupiłbym nawet w ciemno ale za 100-200zł a nie tyle.
Na razie jeszcze "odrodziła" się sprawa możliwości wpięcia nowych przełączników wieć temat tej ramki dopiero wyjaśniłby się po zabawie z nowymi przełącznikami.
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-11-22, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum