Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-09-15, 23:10 Witamy na nowym forum
Witamy wszystkich na nowym lepszym FORUM :)
Wkoncu doczekalismy sie wlasnego serwera bez reklam i wyskakujacych okienek
W przyszlosci dodatkowo przewidywany jest portal informacyjny o Dacii, ktory dopelni forum i stanie sie zrodlem kolejnych cennych informacji.
Jezeli macie jakies pomysly, sugestie, problemy itp. to piszcie, a napewno nowe forum bedzie tak zrobione, aby kazdy byl zadowolony
Tu się przywitam ze wszystkimi. WIĘC WITAM .
Może i Kratylos jako admin przekona się do mnie że nie ściemniam
i prośba zróbmy kącik na temat części co można wstawić do DACI żeby nie przepłacać, bo jak narazie to w servisach na użytkownikach Naszej marki wiedzą jak wsadzić coś za duże pięniądze
Dzień dobry ponownie :)
Jak mnie nie wygonicie to będę czasem mącił wodę :D
A no spoko byłoby nudno gdyby nikt nie mącił :)
arturo napisał/a:
Tu się przywitam ze wszystkimi. WIĘC WITAM .
Może i Kratylos jako admin przekona się do mnie że nie ściemniam
i prośba zróbmy kącik na temat części co można wstawić do DACI żeby nie przepłacać, bo jak narazie to w servisach na użytkownikach Naszej marki wiedzą jak wsadzić coś za duże pięniądze
Witam Cię i ciesze się że się zarejestrowałeś - mam nadzieje że udało CI się już naprawić te wycieraczki...
psur napisał/a:
Ciekawe czy Ger (ten od holenderskiej strony MCV) się połapie i tu do nas trafi :)
No to podeślijcie mu linka ;)
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum