Wysłany: 2013-12-07, 19:49 moduł bluetooth do telefonu?
Witam!
W swojej Dacii Lodgy Laureate mogę podłączyć telemelefon przez bluetotha pod radio.
Problem w tym, że firmowo dostałem Samsunga GT-E1150i, który niejako bluetotha nie ma.
Czy jest jakaś przejściówka podłączana pod gniazdo telefonu, która umożliwia bezprzewodowe połączenie z radiem?
_________________ Im lepsza terenówka, tym dalej trzeba iść po traktor...
Dobrze wieża gadasz. Mi służbówki dają z bluetoothem teraz czekam aż ktoś z wyższego szczebla zrezygnuje z lepszej komórki bo mój samsung mnie drażni w kwestii łączenia się z radyjkiem.
A na marginesie częściej widuję kierowców nowych daciek rozmawiający właśnei przez bluetooth niź kierowcy nowych "luksusowych" marek którzy tradycyjnie telefon pry uszku trzymają. Tyczy się to też policjantów prowadzących swoje służbówki .
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Dobrze wieża gadasz. Mi służbówki dają z bluetoothem teraz czekam aż ktoś z wyższego szczebla zrezygnuje z lepszej komórki bo mój samsung mnie drażni w kwestii łączenia się z radyjkiem.
A na marginesie częściej widuję kierowców nowych daciek rozmawiający właśnei przez bluetooth niź kierowcy nowych "luksusowych" marek którzy tradycyjnie telefon pry uszku trzymają. Tyczy się to też policjantów prowadzących swoje służbówki .
To tez zauważyłem ze ci biedniejsci "" wiedza do czego to słyzy ale ci co mają auta powyżej 100 tys wogule nie wiedzą do czego to zostało stworzone... ja mam BT cały czas włączonego i jest to rewelacja ale cóz kasa to nie wszystko skoro się nie ma mózgu
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum