Jakiś pacan musiał mi przechodząc między samochodami przywalić w lewe lusterko na parkingu. Szkło całe, rysy nie ma, jednak jak wsiadłem, to zauważyłem, że jest przestawione. Rusza się cała obudowa wkładu, która nachodzi na podstawę. Udało mi się ustawić tak jak było, nawet elektryka działa, ale wydaje mi się że zmniejszyła się możliwość ustawienia. W związku z tym, że na allegro lusterek od groma zostaje tylko ustalić czy w sedanach i MCV są te same lusterka. Wg niektórych sprzedających tak, ale inni wskazują, że np. lusterko tylko do MCV i Sandero, a nie do sedana.
W żadnym razie. Już tyle razy odwiedziłem myjnię automatyczną i żadnych problemów z lusterkami. Co prawda mam składane, ale czasami zapomnę złożyć przed myciem i też jest dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2014-01-31, 07:17, w całości zmieniany 1 raz
A to od którego roku były montowane składane lusterka w MCV ? Pytam, bo z opisów aukcji wynika, że lusterko elektryczne pasuje do MCV w rocznikach 07.2007 do 2011 roku. Na allegro wszystkie takie same, bez podziału na składane/stałe. Jedynie podział manualne/elektryczne. U mnie są elektryczne i podgrzewane, a takich używanych nie znajdzie się niestety na allegro. Będę musiał kupić nówkę, przez co widać będzie różnicę w kolorze lewej/prawej strony.
Ostatnio zmieniony przez MCV 2014-01-31, 11:48, w całości zmieniany 1 raz
Aha.. Czyli mam składane.. To dopiero wiadomość :) Ale kolumna kierownicza nie ma opcji ustawienia, prawda? Pytam, bo głupio jak się człowiek męczył pół roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum