|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Spotkania, imprezy, wyprawy - Zaproszenie na BORKI 2009 z Pikurem;)
G-Boy - 2009-01-21, 21:40 Temat postu: Zaproszenie na BORKI 2009 z Pikurem;) Witajcie.
Jako iz od 2 lat zajmuje sie organizacją Ogolnopolskich Zlotow Renault - korzystajac z okazji ze marka Renault i Dacia to niemal "rodzina" chcialbym w imieniu władz Polskiego Internetowego Klubu Użytkowników Renault (PIKUR) chciałbym serdecznie zaprosic klubowiczów z Dacia Klub Polska na
Ogólnopolski ZLOT RENAULT - BORKI 2009, który odbedzie sie w dniach 22-24 maja 2009 w OSW BORKI w Smardzewicach k. Tomaszowa Mazowieckiego ( www.borki.pl )
Wstepnie, aby narobic niektórym smaku - zdradze kilka niespodzianek jakie przygotowujemy.. Na tyle na ile dzis wiemy - na zlocie pojawi sie osoba scisle zwiazana z wyscigami samochodowymi - Karolina Czapka. Dzieki niej bedziecie mogli na zywo zobaczyc prawdziwy samochod rajdowy - sportowe MII. Dla żądnych wrazen - SCIĄGAWKA ;)
W planach jest rowniez pokaz gaszenia ognia...ale wiecej szczegółów na razie zdradzic nie moge.
Mamy rowniez w planie kilka konkursów - a co za tym idzie - postaramy sie, aby i nagrody byly atrakcyjne.
Dlatego juz dzis oglaszamy akcje POMYSŁ - na adres zlotpikura@gmail.com slijcie propozycje konkursów jakie chcielibyscie abysmy przeprowadzili na zlocie. Warunek - nalezy podac opis jak konkurs mialby przebiegac, ile osob braloby w nim udzial oraz co byloby potrzebne do jego realizacji. Jesli konkurs bedzie ciekawy i zostanie wybrany - osoba ktora zgłosila pomysl bedzie mogla (na zyczenie) ta konkurencje przeprowadzic.
Trzecia i najwazniejsza sprawa - jak co roku - licze ze klubowicze nie zawiodą i pomogą w poszukiwaniu sponsorów. Oczywiscie sponsorzy w zamian za to otrzymaja darmowa reklame na stronie glownej lub na forum (baner lub logo itp..). Kto, co moze zalatwic - proszę informowac - robicie to glownie dla siebie i pozostalych klubowiczy! :)
Osoby, ktore są chetne do pomocy - mogą sie zgłaszac na podany email - zlotpikura@gmail.com lub do mnie na gg.
Aktualnie uruchomilismy juz rejestrację miejsc noclegowych - info znajdziecie na www.klubrenault.pl
Tu podaje cennik noclegow:
Opłaty za miejsca noclegowe - wg. cennika ośrodka Borki:
- Domek 3 osobowy ( z wc, łazienką, umywalką, 2 pokoje) - 100zł/doba
- Pokój 2 osobowy 100zł/doba (2os), na dwie doby - 90zl/doba (2os.). Pokój zajęty przez 1 osobę 80,00zł/doba, osoba dodatkowa (trzecia) w pokoju 10,00zł/doba
- Namiot 1-2 osobowy 5zł/doba + 10zł/doba osoba dorosła, 5zł/doba osoba ucząca się
- Namiot 3-4 osobowy 10zł/doba + 10zł/doba osoba dorosła, 5zł/doba osoba ucząca się
Do cen należy doliczyć opłatę jednorazową tzw. Składki na Zlot:
- 25zł osoba dorosła
- 10zł dzieci 6-15 lat
- dzieci poniżej 6 lat bez składki
Wszystkich obowiązuje opłata miejscowa w wysokości (wymog osrodka):
- osoba dorosła: 1zł/doba
- osoba ucząca się: 0,20zł/doba
Serdecznie zapraszamy sympatyków Daci i Renault na wspolny ZLOT! :)
Marek1603 - 2009-01-22, 09:32
Ja się piszę. Co na to reszta - zwłaszcza koledzy ze Śląska.
Marek1603 - 2009-01-22, 17:17
Już się zapisałem.
marcio - 2009-01-24, 20:17 Temat postu: Borki 2009 Rzecz warta przemyślenia wygląda intersująco.
Mariusz - 2009-01-24, 21:38
Ten zlot to w sumie nie daleko ode mnie.Chętnie bym tam pojechał
jackthenight - 2009-01-24, 21:43
ooo 22-24 maja :( To akurat będę na wczasach. Szkoda bo chętnie bym pojechał.
Marcin - 2009-01-25, 00:00
Ja sie na to pisze pomimo, ze nie mam juz Dacki
Chyba mnie nie wyrzuca
Niech wpisuja sie wszyscy chetni, zebysmy wiedzieli ilu by nas bylo
KaS602 - 2009-01-25, 00:37
Marcin, chyba nie pojedziesz "hitlerwagenem" na zlot "zabojadow"... ?
Francuzi wywiesza biala flage i bedzie zlot grupy VW...
G-Boy - 2009-01-25, 09:10
Marcin napisał/a: | a sie na to pisze pomimo, ze nie mam juz Dacki |
Ja tez sie juz pozbylem swojej renowki..a robie zlot renault mimo ze...
KaS602 napisał/a: | Marcin, chyba nie pojedziesz "hitlerwagenem" na zlot "zabojadow"... ? |
....mimo ze od miesiaca jezdze wlasnie passatem kombi :D wiec nie bedzie z tym problemu.. Bylo dwa lata temu BMW kolegi, opelki sie trafily...tak wiec tak naprawde to jest zlot MIŁOŚNIKÓW marki RENAULT , DACIA..nie jest powiedziane ze trzeba przyjechac takimi.
Marcin - 2009-01-25, 11:36
KaS602 napisał/a: | Marcin, chyba nie pojedziesz "hitlerwagenem" na zlot "zabojadow"... ?
Francuzi wywiesza biala flage i bedzie zlot grupy VW...
|
Seata juz nie mam Bede czyms innym
KaS602 - 2009-01-25, 14:09
Marcin napisał/a: | Bede czyms innym |
Wczoraj chyba na wzrok mi padlo... Chyba, ze jeszcze wczoraj w opisie miales cos innego...?
:)
Marcin - 2009-01-25, 14:59
KaS602 napisał/a: | Marcin napisał/a: | Bede czyms innym |
Wczoraj chyba na wzrok mi padlo... Chyba, ze jeszcze wczoraj w opisie miales cos innego...?
:) |
Zmienialem w piatek wieczorem, wiec wczoraj napewno juz bylo cos innego
KaS602 - 2009-01-25, 15:34
Marcin napisał/a: | wczoraj napewno juz bylo cos innego |
No dobra... Nie zuwazylem... :)
G-Boy - 2009-01-25, 22:25
Kochani..przypominam ze mozna juz rezerwowac miejsca na zlot - BORKI 2009.
data zlotu: 22-24 maja 2009.
formularz znajdziecie na www.klubrenault.pl .
Osoby ktore juz sie zarejestrowaly proszone sa o wplacenie pieniazkow do okolo 05 marca 2009 ! ! !
Scigac zaczne w polowie lutego. :)
Domkow dostepnych jest razem 50 - z czego WOLNYCH DOMKOW pozostalo - 34 ! ! !
Aktualnie poszlo juz 16 domkow - zapisane jest 70osob .
Pokoi nie braknie... ;)
Lupo - 2009-01-29, 15:02
Jako obywatel obydwu for zdecydowanie polecam takowa integracje :)
G-Boy - 2009-02-22, 13:23
Najswiezsze info: pozostalo juz tylko 10 domkow Kto chce sie zalapac na porzadne biwakowanie a przy tym swietnie sie bawic - www.klubrenault.pl i czym predzej zaklepywac miejsca :)
jacek - 2009-02-22, 18:25
Możesz przedstawić zarys programu,bo nie wiem czy jak przyjadę w sobotę to wiele stracę.
G-Boy - 2009-03-04, 20:41
zlot zaczyna sie w piatek - czyli zapoznanie grillowo - procentowe. W sobote konkursy i wszelkiej masci atrakcje - od konkurow druzynowch po indywidualne, pokaz gaszenia ognia , zawody strzeleckie wiatrowkami, sporo nagorod i mase swietnej zabawy. W planach mamy sprawnosciowke (slalom itp) , goscia specjalnego, a wieczorem wielkie ognisko i pieczenie kielbasek oraz browarek. a to wsio za 25zeta skladki. dokladniejszy plan na dniach, oraz powstal juz w sumie plakat - teraz staramy sie go wydrukowac ;) napewno nudno nie bedzie..najlepiej wiedza to Ci co juz w borkach byli ;)
Marek1603 - 2009-03-05, 16:59
Już nie mogę się doczekaś tego szczelania, ale z kapsli z butelek od piwa.
G-Boy - 2009-04-28, 17:42
Rozmawialem dzis z osrodkiem: zostalo ostatnie 6 wolnych pokoi! :)
Jesli ktos sie waha - to radze sie pospieszyc..
ze statystyk : 50 pelnych domkow, 18 pokoi juz zarezerwowanych i 250 ! ludzi zapisanych na Ogólnopolski ZLOT RENAULT - BORKI 2009 ! Nie mozna nie byc, tym bardziej ze Dacia i Renault sa jak rodzina... ;)
www.klubrenault.pl - zapraszam
Gość - 2009-05-06, 22:10
właśnie dokonałem stosownej wpłaty. Dozo w Borkach
G-Boy - 2009-05-08, 19:33
Dzieki tommy :)
A dla wszystkich pozostalych - jest juz PLAN IMPREZY - http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?t=2356 - ZAPRASZAM ! ! ! :)
|
|