DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Zaproszenie na BORKI 2009 z Pikurem;)

G-Boy - 2009-01-21, 21:40
Temat postu: Zaproszenie na BORKI 2009 z Pikurem;)
Witajcie.

Jako iz od 2 lat zajmuje sie organizacją Ogolnopolskich Zlotow Renault - korzystajac z okazji ze marka Renault i Dacia to niemal "rodzina" chcialbym w imieniu władz Polskiego Internetowego Klubu Użytkowników Renault (PIKUR) chciałbym serdecznie zaprosic klubowiczów z Dacia Klub Polska na
Ogólnopolski ZLOT RENAULT - BORKI 2009, który odbedzie sie w dniach 22-24 maja 2009 w OSW BORKI w Smardzewicach k. Tomaszowa Mazowieckiego ( www.borki.pl )

Wstepnie, aby narobic niektórym smaku - zdradze kilka niespodzianek jakie przygotowujemy.. Na tyle na ile dzis wiemy - na zlocie pojawi sie osoba scisle zwiazana z wyscigami samochodowymi - Karolina Czapka. Dzieki niej bedziecie mogli na zywo zobaczyc prawdziwy samochod rajdowy - sportowe MII. Dla żądnych wrazen - SCIĄGAWKA ;)
W planach jest rowniez pokaz gaszenia ognia...ale wiecej szczegółów na razie zdradzic nie moge.

Mamy rowniez w planie kilka konkursów - a co za tym idzie - postaramy sie, aby i nagrody byly atrakcyjne.

Dlatego juz dzis oglaszamy akcje POMYSŁ - na adres zlotpikura@gmail.com slijcie propozycje konkursów jakie chcielibyscie abysmy przeprowadzili na zlocie. Warunek - nalezy podac opis jak konkurs mialby przebiegac, ile osob braloby w nim udzial oraz co byloby potrzebne do jego realizacji. Jesli konkurs bedzie ciekawy i zostanie wybrany - osoba ktora zgłosila pomysl bedzie mogla (na zyczenie) ta konkurencje przeprowadzic.

Trzecia i najwazniejsza sprawa - jak co roku - licze ze klubowicze nie zawiodą i pomogą w poszukiwaniu sponsorów. Oczywiscie sponsorzy w zamian za to otrzymaja darmowa reklame na stronie glownej lub na forum (baner lub logo itp..). Kto, co moze zalatwic - proszę informowac - robicie to glownie dla siebie i pozostalych klubowiczy! :)

Osoby, ktore są chetne do pomocy - mogą sie zgłaszac na podany email - zlotpikura@gmail.com lub do mnie na gg.

Aktualnie uruchomilismy juz rejestrację miejsc noclegowych - info znajdziecie na www.klubrenault.pl

Tu podaje cennik noclegow:

Opłaty za miejsca noclegowe - wg. cennika ośrodka Borki:

- Domek 3 osobowy ( z wc, łazienką, umywalką, 2 pokoje) - 100zł/doba
- Pokój 2 osobowy 100zł/doba (2os), na dwie doby - 90zl/doba (2os.). Pokój zajęty przez 1 osobę 80,00zł/doba, osoba dodatkowa (trzecia) w pokoju 10,00zł/doba
- Namiot 1-2 osobowy 5zł/doba + 10zł/doba osoba dorosła, 5zł/doba osoba ucząca się
- Namiot 3-4 osobowy 10zł/doba + 10zł/doba osoba dorosła, 5zł/doba osoba ucząca się

Do cen należy doliczyć opłatę jednorazową tzw. Składki na Zlot:
- 25zł osoba dorosła
- 10zł dzieci 6-15 lat
- dzieci poniżej 6 lat bez składki
Wszystkich obowiązuje opłata miejscowa w wysokości (wymog osrodka):
- osoba dorosła: 1zł/doba
- osoba ucząca się: 0,20zł/doba

Serdecznie zapraszamy sympatyków Daci i Renault na wspolny ZLOT! :)

Marek1603 - 2009-01-22, 09:32

Ja się piszę. Co na to reszta - zwłaszcza koledzy ze Śląska.
Marek1603 - 2009-01-22, 17:17

Już się zapisałem.
marcio - 2009-01-24, 20:17
Temat postu: Borki 2009
Rzecz warta przemyślenia :-) wygląda intersująco.
Mariusz - 2009-01-24, 21:38

Ten zlot to w sumie nie daleko ode mnie.Chętnie bym tam pojechał :-)
jackthenight - 2009-01-24, 21:43

ooo 22-24 maja :( To akurat będę na wczasach. Szkoda bo chętnie bym pojechał.
Marcin - 2009-01-25, 00:00

Ja sie na to pisze pomimo, ze nie mam juz Dacki :mrgreen:
Chyba mnie nie wyrzuca :-P

Niech wpisuja sie wszyscy chetni, zebysmy wiedzieli ilu by nas bylo 8-)

KaS602 - 2009-01-25, 00:37

Marcin, chyba nie pojedziesz "hitlerwagenem" na zlot "zabojadow"... ?
Francuzi wywiesza biala flage i bedzie zlot grupy VW...

;-) :mrgreen:

G-Boy - 2009-01-25, 09:10

Marcin napisał/a:
a sie na to pisze pomimo, ze nie mam juz Dacki

Ja tez sie juz pozbylem swojej renowki..a robie zlot renault mimo ze...
KaS602 napisał/a:

....mimo ze od miesiaca jezdze wlasnie passatem kombi :D wiec nie bedzie z tym problemu.. Bylo dwa lata temu BMW kolegi, opelki sie trafily...tak wiec tak naprawde to jest zlot MIŁOŚNIKÓW marki RENAULT , DACIA..nie jest powiedziane ze trzeba przyjechac takimi.

Marcin - 2009-01-25, 11:36

KaS602 napisał/a:
Francuzi wywiesza biala flage i bedzie zlot grupy VW...

;-) :mrgreen:

Seata juz nie mam ;-) Bede czyms innym :mrgreen:

KaS602 - 2009-01-25, 14:09

Marcin napisał/a:
Bede czyms innym

Wczoraj chyba na wzrok mi padlo... Chyba, ze jeszcze wczoraj w opisie miales cos innego...?
:)

Marcin - 2009-01-25, 14:59

KaS602 napisał/a:
Marcin napisał/a:
Bede czyms innym

Wczoraj chyba na wzrok mi padlo... Chyba, ze jeszcze wczoraj w opisie miales cos innego...?
:)

Zmienialem w piatek wieczorem, wiec wczoraj napewno juz bylo cos innego :-P

KaS602 - 2009-01-25, 15:34

Marcin napisał/a:
wczoraj napewno juz bylo cos innego

No dobra... Nie zuwazylem... :)

G-Boy - 2009-01-25, 22:25

Kochani..przypominam ze mozna juz rezerwowac miejsca na zlot - BORKI 2009.

data zlotu: 22-24 maja 2009.

formularz znajdziecie na www.klubrenault.pl .

Osoby ktore juz sie zarejestrowaly proszone sa o wplacenie pieniazkow do okolo 05 marca 2009 ! ! !

Scigac zaczne w polowie lutego. :)

Domkow dostepnych jest razem 50 - z czego WOLNYCH DOMKOW pozostalo - 34 ! ! !

Aktualnie poszlo juz 16 domkow - zapisane jest 70osob .

Pokoi nie braknie... ;)

Lupo - 2009-01-29, 15:02

Jako obywatel obydwu for zdecydowanie polecam takowa integracje :)
G-Boy - 2009-02-22, 13:23

Najswiezsze info: pozostalo juz tylko 10 domkow :lol: Kto chce sie zalapac na porzadne biwakowanie a przy tym swietnie sie bawic - www.klubrenault.pl i czym predzej zaklepywac miejsca :)
jacek - 2009-02-22, 18:25

Możesz przedstawić zarys programu,bo nie wiem czy jak przyjadę w sobotę to wiele stracę.
G-Boy - 2009-03-04, 20:41

zlot zaczyna sie w piatek - czyli zapoznanie grillowo - procentowe. W sobote konkursy i wszelkiej masci atrakcje - od konkurow druzynowch po indywidualne, pokaz gaszenia ognia , zawody strzeleckie wiatrowkami, sporo nagorod i mase swietnej zabawy. W planach mamy sprawnosciowke (slalom itp) , goscia specjalnego, a wieczorem wielkie ognisko i pieczenie kielbasek oraz browarek. a to wsio za 25zeta skladki. dokladniejszy plan na dniach, oraz powstal juz w sumie plakat - teraz staramy sie go wydrukowac ;) napewno nudno nie bedzie..najlepiej wiedza to Ci co juz w borkach byli ;)
Marek1603 - 2009-03-05, 16:59

Już nie mogę się doczekaś tego szczelania, ale z kapsli z butelek od piwa. :mrgreen:
G-Boy - 2009-04-28, 17:42

Rozmawialem dzis z osrodkiem: zostalo ostatnie 6 wolnych pokoi! :)

Jesli ktos sie waha - to radze sie pospieszyc..

ze statystyk : 50 pelnych domkow, 18 pokoi juz zarezerwowanych i 250 ! ludzi zapisanych na Ogólnopolski ZLOT RENAULT - BORKI 2009 ! Nie mozna nie byc, tym bardziej ze Dacia i Renault sa jak rodzina... ;)

www.klubrenault.pl - zapraszam

Gość - 2009-05-06, 22:10

właśnie dokonałem stosownej wpłaty. Dozo w Borkach
G-Boy - 2009-05-08, 19:33

Dzieki tommy :)

A dla wszystkich pozostalych - jest juz PLAN IMPREZY - http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?t=2356 - ZAPRASZAM ! ! ! :)