DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Na każdy temat - Zabity nastolatek, rozpacz po... rozawalonym samochodzie

dogberry - 2008-03-23, 07:40
Temat postu: Zabity nastolatek, rozpacz po... rozawalonym samochodzie
Witam.

Kopara mi opadła, brak słów.

(Proszę tylko bez stereotypów odnośnie marki samochodu ;-) )

http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,7958,.html

http://img172.imageshack....ikm86bmwyn7.png

http://youtube.com/watch?v=bm8KbTjwTWw

Andrzej - 2008-03-23, 08:13

Brak słów.

Po zniszczeniach widać, że na pewno jechał "powoli"...
ciekawe ile jeszcze razy bedzie skladał ten samochód do kupy... [ile razy już to robił...]

PS.
Jak Feniks z popiołow to powinien mu sie mózg odrodzić.

Pablo78 - 2008-03-23, 12:08

Na przymusowe leczenie gościa...
Marcin - 2008-03-23, 12:15

Szkoda slow dla takiego goscia :-/
KaS602 - 2008-03-23, 12:29

Moge poswiecic swoj samochod i urzadzic go tak samo... kretyn. Rozumiem, ze wypadek to mogla nie byc jego wina (choc sadzac po zniszczeniach wolno nie jechal), ale rozpaczac nad kawalkiem starego szrota i umieszczac to w necie to juz przegiecie.
dogberry - 2008-03-23, 16:21

Autor filmu a zarazem właściciel nie jechał tym samochodem, pożyczył go komuś
Marcin - 2008-03-23, 17:47

dogberry napisał/a:
Autor filmu a zarazem właściciel nie jechał tym samochodem, pożyczył go komuś

Jak dla mnie nic to nie zmienia. Ten samochód zabił kogoś (nie ważne z kogo winy), wiec rozpaczanie nad tym złomem jest chyba bardzo nie na miejscu.

Loganek - 2008-03-24, 17:40

wczoraj w milionerach gościu, który był fanem BMW nie wiedział, kim jest Alik - pupil pana premiera Jarka K.

A pytanie było za 1000 zł...

Widac, tępotę i głupotę chada tymi samymi drogami, lub może raczej.... fanami BMW.

dogberry - 2008-03-24, 19:28

Marka nie ma związku z poziomem inteligencji.
Loganek - 2008-03-24, 20:11

dogberry, całkowicie się z tobą zgadzam, piszę tylko, co zaobserwowałem ;-)
ZeneC - 2008-03-25, 06:11

Że Pan J.K. ma kota, to wiem :mrgreen: , ale żeby robić z takiego sierściucha gwiazdę, to bzdura. Temat na poziomie tabloidów.
A poza tym, panie i panowie, ja bardzo przepraszam - czy wy nie dostrzegacie wysokiego poziomu inteligencji użytkowników naszej marki? Niepotrzebne testy, to się czuje :-D .

dogberry - 2008-03-25, 07:40

Ja jestem użytkownikiem BMW i Dacii, kiedyś miałem fotkę zrobioną jak dwa stały obok siebie ale nie wiem gdzie ona jest :-/
Sweeper - 2008-03-25, 22:48

wypadek zdarzył się jakieś 3km od mojego domu - policja szuka świadków ponieważ pojawiło się wiele pytań bez odpowiedzi i są sprzeczne zeznania
w ubiegłym tygodniu był pogrzeb chłopaka

piotrres - 2008-03-28, 18:01

ZeneC napisał/a:
Że Pan J.K. ma kota, to wiem :mrgreen: , ale żeby robić z takiego sierściucha gwiazdę, to bzdura. Temat na poziomie tabloidów.
A poza tym, panie i panowie, ja bardzo przepraszam - czy wy nie dostrzegacie wysokiego poziomu inteligencji użytkowników naszej marki? Niepotrzebne testy, to się czuje :-D .
To widać, słychać i czuć....
Zenku, zgadzam się z tobą, niestety mamy do czynienia ze sformatowaniem i tabloidyzacją mediów.Dużo dużych kolorowych obrazków, krótki tekst i wykrzykniki... Ja sam swego czasu przestałem czytać tzw. tygodniki opiniotwórcze.
A co do użytkowników naszej marki, to cóż, kolega, użytkownik "szkodiczki" stwierdził, że na naszym forum to w ogóle Wersal, kultura :lol: jak mało gdzie w...mediach (jeżeli Internet to medium) Cóż, taka nasza misja.... ;-)
A co do tego kolesia, od beemki to ja mu współczuję... z powodu hierarchii wartości :-/

P.S.
Przypomniłmi się LaoChe i ich "Zbawiciel Diesel".....
Pracuję ze "starszakami" i mam takich w rodzinie więcjestem au current