W zasadzie jest to największy salon i serwis Renault w kujawsko-pomorskiem. Siłą rzeczy zajmują się w tej chwili również serwisowaniem Dacii. Parę lat temu serwisowałem u nich Lagunę - całkiem profesjonalnie to wyglądało. Niestety ceny nie były zbyt niskie
Sądząc po opinii jednego z adminów, *Kratylos'a* - w tej chwili ceny dla Dacii są do przełknięcia...
Ostatnio zmieniony przez laisar 2009-08-12, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-12-29, 18:50
Kratylos napisał/a:
fakt, gdybym mial jezdzic tam tylko po to aby serwisowac dacke to bylo by bezsensu.. a tak przy okazji bo zona lubi bywac dosc czeso u swojej mamusi ;) a tak sie sklada ze to akurat okolice bydgoszczy...
ps dzsiaj bylem tam w celu uzupelnienia plynu w ukladzie wspomagania bez slowa dolali do zbiorniczka tak ze teraz jest nieco ponad minimum...
Gorąco polecam, kupiłem u nich pierwsze twingo, pierwszy motor yamahy i pierwszą dacie. Ciekawe po co następnym razem powrócę.
Byłem ostatnio w serwisie bo zamek się blokował. Załatwiono sprawę szybko od ręki.
_________________ Ma jeździć i zarabiać na siebie :)
właśnie u nich zamówiłem swojego Dustera i jak na razie bardzo dobry kontakt mam z nimi wiem na bieżąco co się dzieje i jak długo jeszcze będę czekał na swoją pierwszą Dacię.
Również mogę polecić ich z czystym sercem! Kupiłem i serwisowałem u nich Clio, którym teraz jeździ żona, a sam robię przeglądy swojej Dacii. Wszystko zawsze na najwyższym poziomie.
Mimo posiadania Dokkera od kilku dni musiałem już skorzystać z "dobrodziejstwa" ASO w Bydgoszczy - uszkodzony przełącznik świateł
Bardzo sprawnie, grzecznie, jednym słowem brak uwag.
Czeka mnie jeszcze usunięcie zacieków na podsufitce spowodowanych nieszczelnością mocowanie relingów, więc temat bardziej złożony i mam nadzieję, że podejdą do sprawy równie profesjonalnie.
Co do cen, opierają się na ogólnym cenniku i oczywiście są wysokie. Ale jak dojadę z przebiegiem do przeglądu to zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce.
w Bydgoszczy w 2014 roku kupiliśmy 2 pierwsze Logany na próbę, wszystko przebiegło pomyślnie.
w tym roku postanowiliśmy wymienić całą flotę i zamawiałem 8 Loganów i jednego Dokkera.. tym razem Pan z Uni Car Bydgoszcz się nie popisał, gdyż u innych dealerów w Polsce dostałem o wiele lepsze warunki - najlepsze w Chorzowie, ale trochę daleko żeby tam jechać, drugie w Toruniu. tym sposobem zamawiałem samochody w Toruniu, Pani przyjechała do mnie ze wszystkimi umowami tak żebym nie musiał się sam fatygować do Torunia.
w obu przypadkach wszystko przebiegło dobrze, bardzo miła obsługa.
aha! w Toruniu od razu zaproponowano nam fajne rabaty na serwis, czego w Bydgoszczy nie uczyniono i musiałem załatwiać to sam ;)
Byłem po roku od pierwszej rejestracji, przebieg 12 tys. km. Zgłoszony drobiazg sprawdzili i chyba zrobili porządnie (wypinała się plastikowa nakładka boczku w bagażniku i było widać wewnętrzną część uchwytu na kubek - w lodgy 7 osób). Informacją o dużych dolewkach oleju się przejęli i wgrali soft oraz zaplombowali korek spustowy. Mam się zgłosić za 2-5 tys. km.
Samochód oddali umyty, po dwóch dniach dzwonili z pytaniem czy wszystko w porządku i czy nie mam jakiś uwag.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum