wiem jak sie przyspiesza w eco i jak poza i to nie bylo eco naprawde auto mialo ponad 600kg zaladunku wiec wkrecalem mocno na obroty , niekturzy sie mocno obbok mnie dziwili ze MCV ma takiego kopa
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2010-01-21, 14:02
laisar napisał/a:
No i tu się zgadzam z woxem - nie ma się czym chwalić... d: (;
Nie chwalę się. Piszę jak jest...
wox napisał/a:
Skoro sam tak jeździsz, to nie dziwię się, że robisz się adwokatem wieży.
... i nie robię z siebie niczyjego adwokata.
wox napisał/a:
A propos rajdów: chyba mnie źle zrozumiano - mam na myśli to, żeby niektórzy koledzy, by rozładować temperament (lub złe przyzwyczajenia) zaczęli brać udział w rajdach samochodowych, na których można w bezpieczny sposób wyżyć się do woli.
W takich imprezach (amatorskich) brałem udział i faktycznie jest to dobra szkoła jazdy. Zwłaszcza te zimowe.
Co do szybkiej jazdy po drogach - nie robię tego dla rozładowania emocji, czy temperamentu, a wtedy, gdy się spieszę.
Wox, Laisar, pytałem już prędzej. Nigdy nie zdażyło Wam się przekroczyć dozwolonej przepisami prędkości, że takich świętych z siebie robicie?
Ostatnio zmieniony przez laisar 2010-01-22, 00:01, w całości zmieniany 2 razy
Zgodnie ze swoim apelem powyżej - dyskusji nie kontynuuję, więc jedynie w kwestii formalnej: odpowiedzi nt "świętości" udzieliłem wcześniej w tym temacie niż zapytałeś, KaS (;
Ostatnio zmieniony przez laisar 2010-01-22, 00:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum