Gdyby tak troche poćwiczyli technikę, kondycję i szybkość to byłoby o niebo lepiej
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM
Wysłany: 2008-06-17, 11:18
Pamiętam dobrze mistrzostwa świata w Hiszpanii, i Meksyku. Wtedy było widać, i ambicje, i chęci, i wolę walki, i zaangażowanie. Teraz to, co prezentuje sobą ta przypadkowa zbieranina ludzi (chyba trudno nazwać ja reprezentacją-do tego narodową) woła o pomstę do nieba. Obecne występy na Euro 2008 to już nie kompromitacja, to blamaż. Moje typy były 0:1 z Niemcami, 2:0 lub 3:0 z Austria, i 0:0 lub 1:1 z Chorwacją. Jednak to, co zobaczyłem w pierwszym meczu zjeżyło mi włos na głowie. Na kolejne żenujące popisy polskich "piłkarzyków" żal mi było tracić czasu, a przede wszystkim nerwy. Najlepiej ci ludzie prezentują się w reklamach.
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum