Cześć.
Postanowiłem się zarejestrować na Waszym forum, ponieważ na 10.03.2015 r. mam termin odbioru Dacii Lodgy w wersji 7 osobowej, z silnikiem 1,6 MPi, z fabryczną instalacją LPG, w wersji wyposażenia PRESTIGE, w kolorze bieli alpejskiej. Jedynym dodatkowym wyposażeniem przy zamówieniu są podgrzewane fotele przednie.
Mam nadzieję, że doświadczenie forumowiczów pomoże mi użytkować ww. auto bezawaryjnie i z należytą troską
Marek1603, dziękuję za przybliżenie zasad. To nie jest moje pierwsze forum, więc i u Was (teraz do już właściwie u Nas) nie postaram się zostawić złego wrażenia. Zazwyczaj posługuję się smartfonem, więc błędy w postaci braku języczków czy innych znaków specjalnych mogą się zdarzyć, ale mam nadzieję, że MOD mnie za to nie wyrzuci
Auto zamówione zostało w Auto Spektrum w Krakowie.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum