Wysłany: 2009-11-20, 21:16 Mogę pomóc, znam się więc jeśli Ty masz problemy to Ci pomog
Witam,
założyłem ten wątek bo jak wiadomo łączy nas jedno - Dacia, jednak każdy zna się na czymś innym. Tutaj proponuję Wasze posty kto komu i jak może pomóc. Ja zaczynam pierwszy
Znam się na: komputerach, doradzę (bezpłatnie ;)) nawet na telefon, serwery Linux, stacje robocze Windows, peryferia
Osobiście mogę pomóc: codziennie jestem w Warszawie więc wieczorkami mogę zajrzeć do jakiegoś kompa w razie czego. Cały kraj: telefonicznie/mailowo
Podoba mi się. Więc jeśli ktoś zatrzaśnie sobie w daczce klucze, zapraszam. 510 811 811 Bez wybijania szyb w minutkę jest otwarta.
To jeśli autko będzie gdzieś w pobliżu bo korespondencyjnie to raczej kłopot.
Obie lewe a z czegoś żyć trzeba. Więc bez mi tutaj takich insynuacji Panowie.
Wiary byście nie dali jacy roztargnieni jesyteśmy, no bo czym innym to tłumaczyć.
Ja jako że jestem już taki odleciany :) jeżeli ktoś chciałby polecieć gdziekolwiek i ma z tym problem to polecam się, doradzę i podpowiem.. Bilety lotnicze, linie, połączenia, rozkłady, ceny - to moja branża. Kontakt na alekpoz/at/op.pl :)
Naprawa anten gps.
Instalacja oprogramowania na Windows Mobile i Windows CE.
Odblokowywanie nawigacji - tylko legalne oprogramowanie.
Strojenie anten CB i wymiana uszkodzonych przewodów.
Diagnostyka silnika - interfejsy zgodne z OBD2/EOBD.
Internet mobilny.
No dobra to i ja. Elektronika, elektryka i automatyka. Programowanie tzw. przekaźników programowalnych (małe serowniki PLC - modernizacje sterowania maszyn), sterowników PLC i telewizja przemysłowa CCTV.
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-10, 21:08
Naprawiam:
Pralki, lodówki, kuchenki mikrofalowe i inne AGD - hobby
Najwięcej frajdy daje mi naprawianie zabawek elektrycznych dla dzieciaków - właśnie na biurku stoi zdalnie sterowana HONDA z lat 90-tych
W zeszłym tygodniu naprawiałem pociąg wyprodukowany w ZSSR
Zawodowo zajmuję się optymalizacją maszyn: Hydraulika, pneumatyka i inne. Elektryka, a co do sterowania to Siemens S7 i mam dość dobrze opanowane WinCC, diagnostyka PROFIBUS'a.
to ja się też zaoferuję. naprawa komputerów, usuwanie Visty i instalowanie XP, konfiguracja, parowanie Bluetooth, naprawa problemów związanych z komunikacją urządzeń peryferyjnych z komputerem, odblokowywanie nawigacji GPS, wymiana oprogramowania i łamanie zabezpieczeń w telefonach Nokia ( system Symbian 9,1 / 9,2 ( FP1) / 9,3 ( FP2 ) / 9,5 i nowsze ), Samsung, Ericsson, zmiana oprogramowania oraz instalacja AutoMapy i innych na Windows Mobile 5 / 6 / 6.5 ( sam posiadam Omnię II ), konfiguracja Internetu, w miarę możliwości usuwanie simlocków z telefonów ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum