|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Będzie dostępna DD Laureate z wnętrzem Delseya
piotr. z - 2012-08-01, 18:16 Temat postu: Będzie dostępna DD Laureate z wnętrzem Delseya Witam,
byłem dzisiaj w salonie Daćki kilka spraw podogrywać i dowiedziałem się, że za jakiś tydzień-dwa będzie można składać zamówienia na DD Laureate z wnętrzem jak w wersji Delsey czyli: ciemno-szare elementy wykończenia wnętrza oraz tapicerka i skóra na kierze z czerwoną nicią. Pakiet Look w tymże samym kolorze również będzie dostępny. Równolegle będzie produkowana obecna wersja z malowaniem brązowy shiny.
Siedziałem w Delsey'u jakieś cztery-pięć tygodni temu i siakoś mi to wnętrze nie przypadło do gustu (mam na myśli ten szary kolor)- zdziwiłem się nawet, że limitowana wersja a malowanie jak w Ambiance. Dopiero jak popatrzyłem na felgi to coś mi podpadło i skumałem, że kolorek jest ciemniejszy. Patrząc na zdjęcia w necie też trudno odróżnić te malowania ale wiadomo- światło inaczej padnie, innego sprzętu się użyje do fotografowania (nie mówiąc o umiejętnościach fotografa) i nie można za bardzo odróżnić tych wersji.
Na dniach chcę sfinalizować zamówienie ale chyba zostanę przy brązie na desce rozdzielczej...
Prezes - 2012-08-02, 08:52
Tego brązu to prawie nie widać, jest prawie czarny i wcale nie przeszkadza. Z wersji Delsey to reflektory bym polecał
tomszafa - 2012-08-02, 09:02
Jak dla mnie to ten braz w laurete jest nie do przyjecia, mi sie to kompletnie nie podoba. Ale jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje
Zamowilem Delseya wlasnie tylko ze wzgledu na wnetrze a i faktycznie swiatelka tez sa fajniejsze
esdziewiaty - 2012-08-02, 09:47
Brąz pasuje do brązowego Dustera, w innych kolorach bywa z tym różnie. Fajnie że będzie możliwośc wyboru. Ponadto tapicerka z Delseya jest ciekawsza niż w zwykłym Laureate.
Dar1962 - 2012-08-02, 11:45
jak słusznie zauważył Prezes - te okładziny są tak ciemne,że nie gryzą się z żadnym wnętrzem. Mnie z kolei nie podoba się ten mysi kolor plastików - z Delseya wziąłbym jedynie radio, o ile w ogóle zdecydowałbym się na zestaw fabryczny, bo za tą cenę można zafundować sobie już kombajn mulitimedialny
tomszafa - 2012-08-02, 13:10
Dar1962 napisał/a: | jak słusznie zauważył Prezes - te okładziny są tak ciemne,że nie gryzą się z żadnym wnętrzem. Mnie z kolei nie podoba się ten mysi kolor plastików - z Delseya wziąłbym jedynie radio, o ile w ogóle zdecydowałbym się na zestaw fabryczny, bo za tą cenę można zafundować sobie już kombajn mulitimedialny |
Czyli tak jak pisalem o gustach się nie dyskutuje
piotr. z - 2012-08-02, 15:13
tomszafa napisał/a: |
(...) faktycznie swiatelka tez sa fajniejsze |
A na światełka sposób też jest. W obecnym Ferrari też ramkę "prysnąłem" na czarno Tak więc w Dustim też dam radę
Dar1962 - 2012-08-02, 17:30
musiałbyś odklejać poliwęglany od puszek żeby dostać się do odbłyśników - ryzykowny zabieg
laisar - 2012-08-02, 18:04
piotr. z napisał/a: | będzie można składać zamówienia na DD Laureate z wnętrzem jak w wersji Delsey |
Rozumiem, że do wyboru, a nie zamiast?
(TSD wszyscy się podniecają MQB od VW, a to przecież ciągle przedpotopowe trzymanie się koncepcji "Pan Producent Zgaduje Popyt" - zamiast po prostu pójść na żywioł i Pozwolić Wybrać Konsumentowi, np http://www.daciaklub.pl/f...p?p=64360#64360 To by była rewolucja, a nie jakieś geszefty po stronie fabryki...).
maciek - 2012-08-02, 18:48
laisar toż to specjalnie opłacone materiały, specjalnie ilekroć powielane by przeszły klient zapamiętał i się podniecał np. kupując Polo by myślał że jest zajebiste jak Audi A8L
piotr. z - 2012-08-02, 19:43
laisar napisał/a: |
Rozumiem, że do wyboru, a nie zamiast?
|
Jak najbardziej. Napisałem wcześniej, ze równolegle będzie można zamówić z brązowym panelem.
laisar - 2012-08-02, 20:22
Że produkowana, to przeczytałem, ale upewniam się, że będzie także dostępna, do wyboru (: Dzięki.
laisar - 2012-08-02, 20:23
@maciek: Akurat A8 to na MBL (; Ale nie o to cho, że MQB zła - bo wcale nie, technicznie jest spoko - tylko właśnie o resztę opisanej filozofii popyt/projekt/podaż...
maciek - 2012-08-02, 20:31
laisar napisał/a: | @maciek: Akurat A8 to na MBL (; Ale nie o to cho, że MQB zła - bo wcale nie, technicznie jest spoko - tylko właśnie o resztę opisanej filozofii popyt/projekt/podaż... |
ja odbiegam w przyszłość :)
pioor - 2012-08-11, 17:36
Dar1962 napisał/a: | z Delseya wziąłbym jedynie radio |
A to występuje tam inne radio? Wydawało mi się, że fabryczne radia są takie same
|
|