|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Powitania - WITAM SZACOWNYCH UŻYTKOWNIKÓW I UCZESTNIKÓW FORUM DACIA!!!
WIKTOR - 2008-06-16, 06:20 Temat postu: WITAM SZACOWNYCH UŻYTKOWNIKÓW I UCZESTNIKÓW FORUM DACIA!!! Po 4-ro miesięcznym oczekiwaniu od daty zamówienia i przedpłaty , w końcu Wielce Wielmoża ( Salon Dacia Remex-Ambrożej –Białystok) raczył sprzedać Dacie Logan Arctica 1,5 dCi 68 i wręczyć prezent w postaci swojej reklamówki wartości 10 gr. za 4-y miesięczne oczekiwanie. Wyrazy szacunku, Pozdrawiam Wiktor.
laisar - 2008-06-16, 07:11
Witamy i życzymy więcej optymizmu - to są tylko 4 m-ce (; ale tak to już jest jak się chce jeździć wyjątkowym samochodem...
Pablo78 - 2008-06-16, 07:25
Witamy i gratulujemy
Wojtek - 2008-06-16, 10:52
witam rowniez przedstawiciela Logana z silnikiem DCI.
Dla pocieszenia rowniez czekalem dlugo na samochod i mama nadzieje ze bedzie mi sluzyl ,tob ie rowniez tego zycze!!!
pozdrawiam!!!
stempik - 2008-06-16, 11:31
Witam. Może powinieneś rozejrzeć się za innym przedstawicielem bo może się okazać że to dopiero początek.
magma - 2008-06-16, 20:53
Witam,ale Ci sie trafił prezent,reklamówka za 10gr....dobre
RYKI - 2008-06-17, 07:34 Temat postu: Re: WITAM SZACOWNYCH UŻYTKOWNIKÓW I UCZESTNIKÓW FORUM DACIA!
WIKTOR napisał/a: | Po 4-ro miesięcznym oczekiwaniu od daty zamówienia i przedpłaty , w końcu Wielce Wielmoża ( Salon Dacia Remex-Ambrożej –Białystok) raczył sprzedać Dacie Logan Arctica 1,5 dCi 68 i wręczyć prezent w postaci swojej reklamówki wartości 10 gr. za 4-y miesięczne oczekiwanie. Wyrazy szacunku, Pozdrawiam Wiktor. |
Witaj WIKTOR.
I ja kupiłem moje autko w tym salonie i dostałem brelok.
ale czekałem trzy tygodnie.
Na dniach jadę na pierwszy przegląd mam zamiar dodatkowo wymienić olej i zgłosić usterkę opisywaną na tym forum czyli rdza spowodowana klamrami dod uszczelkami drzwi przednich.Mam nadzieję że załatwię to wszystko.
Jak już zaczołem to mam pytanie czy nz okres naprawy przysługuje mi auto zastępcze,mam zakupiony w alianz full pakiet.
A nawiasem mówiąc to znam gościa co się wychwalał że u Ambrożeja dostał za zakup diesla opony i 15 % upust.MOŻE !!! i tak niewiem.
pozdrawiam
RYKI
KaS602 - 2008-06-17, 10:09
RYKI napisał/a: | mi auto zastępcze,mam zakupiony w alianz full pakiet |
Byla gdzies o tym mowa. Jedynym wymogiem Allianz'u jest unieruchomienie pojazdu w ASO. Po zgloszeniu do ubezpieczyciela informacji, ze potrzebujesz samochod zastepczy dzwonia do ASO potwierdzic ta informacje. Jesli wszystko okaze sie OK samochod masz po max dwoch godzinach podstawiony w ASO. (Allianz pokrywa koszty samochodu maksymalnie na cztery doby - reszte pokrywasz sam lub oddajesz samochod). W warynkach ubezpieczenia masz napisane, ze zapewniaja odpowiednik funkcjonlalny. Mozesz jednak zaznaczyc, ze chcesz cos mniejszego (jesli wystarczy - Yaris, Fiesta... etc), w razie koniecznosci przedluzenia wypozyczenia bedzie troche nizszy koszt za dobe.
Czas dojazdu zalezy oczywiscie od odleglosci najblizszej, wypozyczalni z ktora Allianz ma podpisana umowe.
Miejsce podstawienia ustalasz przez telefon w callcenter Allianz, a miejsce oddania przy odbiorze samochodu z gosciem, ktory nim przyjedzie (moze byc gdziekolwiek w Polsce). Gosc, ktory przyjedzie zapewne poprosi Cie, abys go podrzucil do najblizszego PKP/PKS, lub jesli jedziesz w ta sama strone - o podwiezienie
dmas - 2008-06-17, 11:49
witaj,
Kamyk23 - 2008-06-17, 18:48
Witamy w klubie rechotków. Będziesz zadowolony, tylko nie wnerwiaj się Kolego na brak filtra przeciwpyłkowego. Pół gazu do 2500 obr na minutę i góra 110 km/h na piatce do pierwszego 1500 km. pamiętaj o 30 sekundowym odczekaniu przed wyłączeniem. Ja już dzisiaj po okragłych 2 miesiacach mam 7777 km. Powodzenia
KaS602 - 2008-06-17, 19:46
Kamyk23 napisał/a: | tylko nie wnerwiaj się Kolego na brak filtra przeciwpyłkowego |
... który bardzo łatwo zamontowac. ( http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=594 )
Paf - 2008-06-18, 13:30
Witamy kolejnego szczęśliwego właściciela i forumowicza.
ZeneC - 2008-06-23, 17:12
Witaj! Dobry wybór w dobrym czasie - Arctica u progu lata to jest to.
A reklamówka rozczula aż do łez. kto bys ię spodziewał takiej niespodzianki
Gość - 2008-07-21, 08:28 Temat postu: Re: WITAM SZACOWNYCH UŻYTKOWNIKÓW I UCZESTNIKÓW FORUM DACIA! [ zgłosić usterkę opisywaną na tym forum czyli rdza spowodowana klamrami dod uszczelkami drzwi przednich.Mam nadzieję że załatwię to wszystko.
wiatam mam pytanko gdyż u mnie w loganie również pojawił sie problem rdzy jak u Ciebie, do pierwszego przeglądu zostało mi jeszcze troszke. Czy serwis uwzględnił tą usterkę?
Wojtek Z. - 2008-07-24, 12:28
Serwis ma obowiązek sprawdzić nadwozie pod kątem antykorozji. Masz 6 lat gwarancji na blachę i 2 lata na lakier. Nie musisz czekać do przeglądu, możesz zgłosić usterkę wcześniej. Pozdrawiam
|
|