Malutki ale MCVka z Piaseczna to przecież chwila:)
Ale ja jestem romantyk co lubi jeździć tak jak żona i syn proszą czyli "wolniej bo właśnie minęliśmy wspaniałe riuny a miałam robić fotki."
To tak na wesoło
a na serio
postawiłem sobie za punkt honoru wypracować płynny styl jazdy dający spalanie ponizej 4,5 l/100 i podczas jazdy na zlot udało mi sie to osiągnąć.
Niestety gdy wracałem do domu to dacia jak poczciwa kobyła poczuła dom i sama zwiększyła podanie paliwa co spowodowało szybszy powrót ale i wzrost spalania do 4,8 l/100
No i jazda jednego dnia w dwie strony to nie dla mnie.
jeszcze dwie osoby w ciągu 3h i rejestrujemy. Bycie na liście wiąże się z wpłatą minimum15zł w ciągu 3 dni! (rezerwacja na 10samochodów niestety + małą niespodzianka z Markiem szykujemy)
EDIT: dobra rezerwacje złożyłem, liczę że trochę chętnych się jeszcze znajdzie :)
Będzie warto, bo znowu może coś się zmieni w bagażniku mojej ciemnookiej Sandy!
Ostatnio zmieniony przez czaju 2011-09-11, 19:31, w całości zmieniany 2 razy
No właśnie niespodzianka będzie. Rozmawialiśmy o niej w Zrębicach i doszła do skutku.
Ma być TVN to niech widzą jak rośnie nasz klub, a będzie go widać z daleka. Niech tylko wypali nasz projekt.
W związku z nieścisłościami które wynikły po zmianie cen biletów po 10września, PRZYPOMINAM, że
KLUBY KTÓRE ZAREJESTROWAŁY SIĘ NA IMPREZĘ SUMMER CARS PARTY, do wystawienia się na płycie MAJĄ STAŁĄ, NIEZMIENIONĄ, NIEZALEŻNĄ OD ZMIAN NA STRONIE CENĘ BILETÓW
à KIEROWCA/POJAZD: 15ZŁ,
àPIESZY/PASAŻER: 10zł.
Także niepotrzebny zamęt zasiałem, ALE(!) rezerwacja na 10 wozów + 1 pieszy - co do pieszych jak widać nie będzie problemów. Myślę że na droższy o 5zł bilet będą mogli wjechać "piesi" bez samochodów, także raczej się nie zmarnuje
Co do ilości wozów jeśli się zmieni (w naszym przypadku może tylko wzrosnąć - 10 to było minimum):
Cytat:
Jakiekolwiek zmiany w ilościach biletów można będzie zgłaszać mailowo bądź telefonicznie, do tygodnia poprzedzającego imprezę ponieważ musimy dostosować długość sektora do zgłaszanej ilości wozów.
Ja naliczyłem siebie, Marka (mógłby wziąć jeszcze staruszkę), jjmalin, Pat13 + możliwe że będzie Scenic kolegi + Maciek(?) czyli max 7 wozów jak na aktualne deklaracje.
Bilety zażyczyłem sobie listem poleconym za 4,15zł, bo... za "piątaka" nie chce mi się gonić do Katowic ;p Jak dotrą dam znać. Wszystkim zainteresowanym dziękuję za pieniążki :)
i czy będą chętni na karteczkę z napisem Dacia za szybą ;p
Cytat:
W dniu imprezy w celu weryfikacji klubów i ich pasażerów-pieszych, proszę aby każdy wjeżdżający klubowy wóz na czas wjazdu włożył za szybę kartkę A4 z NAZWĄ KLUBU. Pozwoli nam to uniknąć niepotrzebnych spięć przy kasowaniu osób – pasażerów, a także klubów które nie zakupiły biletów przelewem.
àNiezastosowanie się do powyższej prośby spowoduje kasowanie samochodów i pieszych w cenach po-przedsprzedażowych.
PAMIĘTAJCIE O TYM!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez czaju 2011-09-13, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
(nie będzie mogło być więcej niż 10samochodów, bo... dzisiaj mija termin zmiany rezerwacji). Ze szklanej kuli przewiduję, że jeszcze ze 3-4samochody się znajdą ;)
Chyba już czas aby ustalić miejsce zbiórki, najlepiej z mapką dojazdu.
Czaju, proszę o numer komurki na PW gdybym zabłądził lub się spóźnił, bo będe po mocnej nocnej imprezie.
Proszę wszystkich zainteresowanych o zapoznanie się. Jedyna słuszna zbiórka to zbiórka na parkingu przy centrum handlowym 3Stawy o 10:00.
Oficjalnie dopuszczalna prędkość na płycie lotniska 10km/h.
Nasz sektor ma 30m... Obok jest Megane szkoda że się nie zgadaliśmy ale cóż. Będzie śmiesznie - 30m/5samochodów
Czaju myślę że jak spotkamy się w miejscu, które wskazałem na początku tematu (czerwony kwadrat) jest dobre na rozdanie biletów, ponieważ jest przy bramie wjazdowej oraz jednej z kas na początku pasa. W związku z powyższym nie ma co kombinować bo będziemy się szukać.
Najwyżej roześlij swój i mój nr telefonu na PW.
t_muchowiec_179.gif
Plik ściągnięto 153 raz(y) 30,81 KB
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2011-09-21, 19:08, w całości zmieniany 3 razy
obawiam sie ze tamto miejsce moze byc zatloczone - weekend + impreza = mnostwo ludzi. A 3stawy sa niedaleko, wrecz przy drugiej bramie...
Co do mojego numeru to 504 560 545 mozna wygooglowac takze niech bedzie on kontaktowym w tej sprawie. Taka prosba aby przeslac mi numery na pw...
Nadal mamy 15m wolnego sektora, a Megane obok bedzie. Gorzej ze niespodzianki jeszcze nie ma co mnie irytuje po trochu, az mi glupio ze sie zadeklarowalem, ale uslyszalem ze "jeszcze duzo czasu" takze jeszcze nie popelniam harakiri
Marka: Dacia
Model: Sandero I oraz MCV II
Silnik: 1.5 dci oraz 1.2 16V LPG Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1103 Skąd: Mikołów
Wysłany: 2011-09-21, 22:08
CH 3 stawy to raptem od imprezy z 200-300m wiem gdzie to jest dokladnie bo jezdze czasem najlepiej sie umowic na parkingu np na przeciw media mark albo leroy merlin albo na podziemny zaraz jest skret do niego na rondzie w prawo jadac od strony lotniska
wybor nalezy do was
_________________ Dacia jest bogiem, prędkość nałogiem, sandero podstawą, turbo zabawą
Witaj Gość :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum