Marka: Škoda
Model: Octavia I Combi
Silnik: 1.9TDI AHF
Rocznik: 2002
Wysłany: 2011-09-19, 14:00
eplus napisał/a:
Ludziie, dajcie spokój Którego mamy Golfa Szóstego albo Siódmego A tłuką go od 30 Lat. Duster ma rok i sprzedaje się na pniu Po co lift Żeby wczorajsi szczęśliwcy klęli cały świat, po co kupili stary model
Lifting-liftingiem ,ale klimę automatyczną i automatyczną skrzynię biegów to za dopłatą mogli by dorzucić. Pewnie że cena takiego modelu pójdzie w górę, ale jak klient chce to czemu mu nie sprzedać? Ja bym takiego Dustera chciał.
Pomijają cenę przegrywa u mnie właśnie z Yetim i Grand Vitarą właśnie brakiem automatu oraz brakiem automatycznej klimy. Gdyby nie te 2 elementy Duster byłby u mnie nr 1. a tak się waham.
_________________ Škoda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
Renault Megane I Coupe | 1.6e 90KM / 137Nm |
Witam
No i jak dla mnie to Dusterowi brakuje jakiś lepszych silników np. 1.2 TCE lub 1.4 TCE, ciekawe czy kiedyś się pojawia w ofercie
ps. słyszał może ktoś z was o wprowadzeniu przez dacie nowych silników na wiosnę?
Ostatnio zmieniony przez janus_z 2011-09-22, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
W gazetowym wydaniu Auto Świat numer 39 26.09.2011 ukazało się porównanie 16 SUV - ów w tym Dacia Duster z czego ostatnie miejsce 16 zajęła właśnie ona. Było też wspomniane że czeka już w boksie (mazda cx 5 również) nowa wersja Dustera po liftingu mianowicie z nowym środkiem - tapicerka nie wiecie kiedy ma się ukazać wersja po lift?????
djraff, nie jest przesądzone że w Europie Duster phII będzie wyglądał jak w Ameryce Południowej czy Rosji,
to co domyślam(a nawet jestem pewien ) że przedstawili to są wersje dostosowane do wymogów rynku w którym się pojawi pod szyldem RENAULT i będzie to model nie po liftingu a pierwszy.
Więc insynuacje że coś u nas musi być tak jak w innym regionie wcale tak być nie musi, a jeśli się pojawi lifting to dopiero po 3-4 latach inaczej nie miało by to sensu.
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Witam,
widzę że temat się na forum przyjął widzę również że rozwinęła się dyskusja to miłe:) Nie ukrywam że jestem tu nowy i wkrótce zostanę szczęśliwym Dustera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum