ja na fabryczne radyjko i głośniczki nie narzekam. radio gra fajnie i CD też. oczywiście troche korekcji było w ustawieniach radyjka ale jest oki. i akurat jestem melomanem bo do telefonu mam słuchawki Creative EP-630. inne nie dawaly rady na moj słuch
To była ironia :D Takie ustawienia to ja miałem w walkmanie na początku lat 90ch a nie w radiu za taką grubą kasę ! Jakby ktoś przeglądał kiedyś ten temat: NIE ZAMAWIAĆ FIRMOWEGO RADIA ORAZ GŁOŚNIKÓW !
_________________ Amiga jedyny słuszny komputer :D
Takie pasmo moze przenosi odtwarzac CD, ale wzmacniacz - niekoniecznie. Dlugosc fali dzwikowej przy 20 Hz wynosi 17m, nawet jesli glosnik to odtworzy (w co watpie) to jakosc odsluchu tego w samochodowej puszce jest watpliwa...
Na temat legend o rzekomej kiepskiej jakosci MP3 to juz sie nawet nie bede wypowiadal... ;)
Wzmacniacz bez problemu przeniesie nawet od DC do kilkudziesięciu kHz. Problemem jest przetworzenie tego na drgania akustyczne, a więc głośniki i otoczenie.
Ci, którzy w szkole nie słyszą 16kHz - za głośno słuchali walkmana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum