Wysłany: 2011-10-06, 08:29 Tablica wskaźników (zegary) w różnych daciach
Z góry przepraszam za lamerskie pytanie, wiem, że odpowiedź na 99% brzmi tak, ale wolę się upewnić pytając kolektywu:
czy zegary we wszystkich wersjach Dacii (Logan, Sandi, Duster) są inedntyczne ?
Pytam bo chcę wymienić u siebie i wolę uniknąć ewentualnego późniejszego zawodu...
Do modów - niech ten temat powisi chwilkę, żeby mi ktoś zdążył odpowiedzieć, a później jak już się upewnię, to do wywałki
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-06, 08:41 Re: Zegary w Dacii
Mikele napisał/a:
czy zegary we wszystkich wersjach Dacii (Logan, Sandi, Duster) są inedntyczne ?
Z tego, co pamiętam, to nie. W Dusterze był trochę inny kształt tarcz zegarów, kontrolki chyba też były trochę inaczej rozmieszczone. Mogę źle pamiętać.
Pytam z tej okazji, że zamierzam zafundować sobie w ramach spleenu białe zegary, a ponieważ w salonie powiedzieli mi, że nie można tarcz i obwódek dokupić luzem, tylko trzeba kupić całość zegarów, z wyświetlaczami itd. zamierzam zakupić używkę i przełożyć.
Ostatnio zmieniony przez Mikele 2011-10-06, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
Wersja z komputerem ma jednak inne zegary, jeśli nie masz kompa to nie powinno mieć znaczenia jakie kupisz
Serio ? Mam komputer pokładowy, ale nie sądziłem że to ma jakiś wpływ na wielkość zegarów... Chodzi mi konkretnie o te: http://allegro.pl/dacia-s...1836654350.html
Wyskalowane są chyba tak jak moje, nie zauważyłem różnicy, jakoś wierzyć mi się nie chce że auto tak budżetowe jak Dacia ma różne wielkości zegarów w zależności od tego, czy auto ma komputer, czy nie ???
nie o wilekość chodzi bo jest ta sama kiedyś gdzieś latał temat o kompie pokładowym bo ja nie mam a chciałem dołożyć i się okazało że musiałbym zmienic zegary bo jak robie to test to i owszem pokazują się wszystki ikonki ale z racji nr jaki wyświetla nie da rady u mnie kompa zrobić ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum