Witam,
wszystkich użytkowników i fanów marki dacia, zarejestrowałem się na na forum fan klubu dacii ponieważ bardzo mi się ta marka a konkretnie model Duster podoba byłem już na jeździe próbnej i zakochałem się w tym autku. Zakup Dustera 1.5 dCi wersja Laurette planuje na grudzień może trafię na jakąś promocję:):):)
Może mi się uda jakiegoś Dustera zaadoptować z placu:) czyli parkingu salonowego.... a jak nie to poczekam mam nadzieje że się uda z rocznika 2011 a jak nie to kupię 2012
djraff, przeczytaj tytuł i zastanów się co napisałeś
Cytat:
Dacia Duster 2012 kupuje SUV-a
Witaj, myślę że będzie trudno trafić na jakąś promocję Dustera a o wysprzedaży to raczej zapomnij , raczej możesz wysłać e-maile do róznych dealerów by tobie przygotowali ofertę
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Witam,
wszystkich dziś wysłałem e-mailowo zapytania o ofertę na dustera 2011 i 2012. Na rok 2011 mogę mieć na 15 grudnia do odbioru 1.5 dci 90 KM laurette pakiet look skóra i elektr. szyby tył. taki jak mnie interesuje dają 1000 zł upustu i dywaniki gratis cena 59.020 zł więc chyba poczekam jeszcze miesiąc i odbiorę rocznik 2012 styczeń za tą samą cenę:)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum