Wysłany: 2011-11-16, 01:16 Witam Serdecznie wszystkich
Pragnę wszystkich przywitać. Jestem studentem PW który właśnie otworzył swoją działalność gospodarczą,
Samoobsługowy warsztat Samochodowy. Moja działalność skierowana jest głównie do majsterkowiczów którzy pragną naprawić swoje autka. lub wykonywać eksploatacyjne czynności samemu.
Ja na co dzień emerycko (bo za swoje muszę lać do baku) pomykam Loganem 1,4 MPI z 2007 roku o przebiegu 72tys km. rewelacyjny samochodzik w którym do tej pory niewiele rzeczy się popsuło.
jedyne co wymieniłem w moim Loganie to oprócz olejów i filtrów i świec zapłonowych, czynnika klimy:
- sprzęgiełko alternatora
- końcówki drążków kierowniczych.
- radio fabryczne kaseciaka na sony z CD :)
- raz żarówkę h4 i raz od pozycyjnych.
- do tego zainstalowałem hak BOSAL.
Logan ma najlepszy stosunek ceny do jakości.
C11607054_1.jpg mój loganik podczas kupna
Plik ściągnięto 168 raz(y) 18,92 KB
_________________ QUALITY-ALTERNATYWA DLA WARSZTATU.
samoobsługowy warsztat samochodowy WARSZAWA URSUS
www.samnaprawiam.net
794-094-094
[ Komentarz dodany przez: laisar: 2011-11-19, 22:54 ] Posty nt działalności warsztatu zostały przeniesione do odpowiedniego tematu i tam proszę o tym dyskutować: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6201.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum