Witam wszystkich kolegów i koleżanki!!!
Co prawda moja DD odbiore z salonu dopiero w marcu(4,5 miesiaca oczekiwania) to rejstruje się już bo forum daje mi kosmiczną dawkę nowych informacji.
Witam wszystkich kolegów i koleżanki!!!
Co prawda moja DD odbiore z salonu dopiero w marcu(4,5 miesiaca oczekiwania) to rejstruje się już bo forum daje mi kosmiczną dawkę nowych informacji.
Ja czekałem prawie 7 miesięcy - ale czas szybko mijał na forum
Ja na swojego "Zadymiarza" składałem zamówienie w październiku i pan mi powiedział termin odbioru styczeń ,luty więc to chyba norma te 3 do 4 miesięcy czekania.
wersja nie jest jakas super.złożyłem zamówienie we wrześniu ale nie było sensu brać juz 2011r, chciałem 2012. Powiedziałem sprzedawcy że w zime to sie autem nie naciesze wiec odbiór bedzie marzec -kwiecień. Czyli czekam 6 miesięcy i męcze sie MPK.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum