od niedawna takie radyjko u mnie zagościło, cena przyzwoita bo dałem niewiele ponad 300 zł. w MM widziałem takie za 349-399. nie mam mega oczekiwań, na dwóch fabrycznych głośnikach gra dosyć uczciwie.
Taki oryginalny pilocik do Dacii lub Renault pod kierownicę tylko do tego potrzebny jest modulik za coś ok 120zł dostępny wysyłkowo ale o tym było już na forum
mleczko-wosk sonax nano, o którym pisałem w innym temacie + polerka mechaniczna. Natomiast duster w tle to nie klubowy a teściowy:) 1.6 4x4 bardzo przyjemny. ma zamontowane w salonie orurowanie i chlapacze, jak będzie okazja to zrobię fotki i wrzucę w odpowiednim temacie.
Ostatnio zmieniony przez limo 2011-04-28, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Na pierwszej fotce zalaminowany matą karbonową łącznik między podłokietnikiem a tunelem środkowym, jest to zrobione bardzo solidnie, teraz spokojnie mogę się opierać bez obaw, że się połamie. Pozostałe fotki pokazują autko po przedzimowym woskowaniu. Robiłem takim woskiem http://www.autodrogeria.p...ced35aca2e6.jpg
Efekt bardzo zadowalający, raz na 3-4 dni spłukuję na myjni bezdotykowej za złotówkę, i jest czyściutki, generalnie polecam kosmetyki sonax.
Jakość zdjęć mocno średnia ale na szybko telefonem tak to wygląda.
zakupiłem taką oto ładowarkę, bardzo wygodna sprawa, kabel długi, prosty, można zwinąć na wymiar dzięki temu nic nie dynda i nie przeszkadza.
jako, że sporo rozmawiam a już ze 3 mandaty za telefon w ręce podczas jazdy dostałem, co jakiś czas zmieniam na nowsze i lepsze modele słuchawki BT. Aktualnie mam taką,
Na prawdę super sprawa, klucz do sukcesu to ten uchwyt, po odłożeniu na niego słuchawki przechodzi jakby w stan czuwania, dzięki czemu bateria trzyma bardzo długo no i wreszcie słuchawka nie wala mi się po schowkach. Bardzo fajne i stosunkowo tanie rozwiązanie.
Hej . Zajebiaszcza antena ! właśnie takiej potrzebuję... gdzie to można kupić???? czy odbiera tak samo jak ta oryginalna `szpicruta`? Jeżeli montaż taki łatwy to też bym sobie kupił...
jjmalin, póki co nie zauważyłem, radio chodzi jak do tej pory.
derkin, w lidlu od wczoraj są bodajże 3 wzory do wyboru, montaż ogranicza się do tego, że odkręcasz ori bat, w tej kupionej wkręcasz większy gwint dołączony w zestawie i wkręcasz na miejsce, cała filozofia.
jjmalin, póki co nie zauważyłem, radio chodzi jak do tej pory.
derkin, w lidlu od wczoraj są bodajże 3 wzory do wyboru, montaż ogranicza się do tego, że odkręcasz ori bat, w tej kupionej wkręcasz większy gwint dołączony w zestawie i wkręcasz na miejsce, cała filozofia.
Dywaniki na zimę z wysoką burtą z Rezawplastu kupione i założone, teraz jedynym miejscem gdzie się syfi na wykładzinę jest miejsce "za pedałami". Tak czy inaczej dywaniki idealnie dopasowane, w końcu można lewą nogę oprzeć tam gdzie jej miejsce bez brudzenia wykładziny. Zachęcam polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum