Wysłany: 2008-04-08, 21:40 spotkanie grupy trójmiejsko / pomorskiej :)
Koledzy!
(napisałbym Koleżanki i Koledzy, ale chyba nie ma wśród grupy trójmiejsko-pomorskiej przedstawicielki płci pięknej... jeśli jest to przeproszę i zmienię ten początek )
Proponuję mini-zlot w tym samym czasie co oddział śląski daciaklub.pl, tzn. sobotę, 26 kwietnia.
Proponuję Wyspę Sobieszewską, właściwe miejsce do doprecyzowania .
Co Wy na to?
_________________ Gregosa
---------
MCV dCi lauréate | 63k+ km
Ostatnio zmieniony przez Gregosa 2008-04-21, 07:42, w całości zmieniany 2 razy
Na forum jest zarejestrowanych min. 10 userów dacii z Trójmiasta i okolic . Oczywiście inni też mile widziani
Jak na razie dwie osoby piszą się na mini zlot (Mamert, Gregosa). Czekamy na następne zgłoszenia . Jak będzie nas więcej, to ustalimy dokładne miejsce i godzinę.
---------
Witam mieszkam kawałek za Elblagiem , jezel coś to poproszę date ,godz i miejsce abym moglsie wypowiedzieć czy bede mógł dojechac - ponieważ mam córke niepełnosprawna i nie wiem czy coś w międzyczasie nie wyskoczy bo byłbym wtedy na TAK
_________________ DACIA LOGAN MCV 1.4M 65000 km :)
No dobra jest nas paru, więc wyspa Sobieszewska, 26 kwietnia, teraz pytanie gdzie (szczegółowo) i o której, nie możemy dać satysfakcji kolegom Hanysom
No proszę, mamy już 6 loganów
Proponuję w samo południe
Ze szczegółami miejsca wolę poczekać kilka dni, aż sprawdzę kilka możliwości, które chodzą mi po głowie. Oczywiście, jeśli macie jakieś własne konkretne propozycje, to dawajcie je śmiało. El Logano? - Ty chyba znasz lepiej samą wyspę?
Wyznacznikami są: bezpieczne i legalne zaparkowanie kilku pojazdów oraz atrakcyjne otoczenie (las, bliskość morza).
---------
Odnośnie miejsca spotkania - mam na myśli zachodni skraj Wyspy Sobieszewskiej, przy Rezerwacie Ptasi Raj.
http://mapa.gdansk.gda.pl...&l=pl&sw=simple
Aby tam sie dostać należy w Przejazdowie skręcić z drogi Gdańsk-Warszawa (nr 7) na Sobieszewo (w drogę nr 501). Tuż za mostem pontonowym przez Wisłę skręcamy w lewo i jedziemy do końca ul. Nadwiślańskiej :)
Wciąż przede mną wizja lokalna tego sympatycznego miejsca (mam nadzieję jutro), czy nada sie na 100%.
---------
Gregosa - jeśli to możliwe proszę o przełożenie terminu, bardzo chciał bym być na tym spotkaniu. Z drugiej strony nie uważam się za pempek świata. 26-go jestem potrzebny w pracy - manager się ze mną kontaktował
_________________ 102 000km zadowolenia za kierownicą Dacii.
Gregosa - jeśli to możliwe proszę o przełożenie terminu, bardzo chciał bym być na tym spotkaniu. Z drugiej strony nie uważam się za pempek świata. 26-go jestem potrzebny w pracy - manager się ze mną kontaktował
Z mojej strony nie ma problemu (: Ale jeśli mielibyśmy przełożyć spotkanie, to ja poprosiłbym na 19 maja, bo wcześniejsze 2 weekendy mam zajęte...
Zresztą, może przełożenie terminu przyniosłoby większą frekwencję?
Mamert, PAPIRUS, omar - Wy się odezwaliście - co o tym sądzicie?
---------
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-04-20, 19:54
Mnie i tak za bardzo nie pasowało 27.IV, z 19 maja to jeszcze nie wiem, ale postaram się być.
Ustalcie jakiś termin ja się dostosuję, albo poprostu mnie nie będzie.
Mam taką pracę, że nie wiem co się stanie jutro, czasem mogę coś ściemnić a czasem muszę być w robocie.
Ja jak chłopaki - dostosuję się w miarę możliwości...
Ustalcie konkretną datę, miejsce - zrobię co się da
Zatem spotkanie DaciaKlub PL - sekcja pomorska - odbędzie się 17 maja, o godz. 12:00, na Wyspie Sobieszowskiej (znajdującej się zresztą w granicach administracyjnych Miasta Gdańska). Dokładne miejsce opisałem wcześniej: atrakcyjne, blisko morza; warto wybrać się z dziewczyną / chłopakiem / żoną / mężem / pociechami... ;)
Będzie cieplej i może więcej osób się zdecyduje przyjechać :) Będą upominki :)
---------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum