Wysłany: 2011-12-07, 21:29 Spot warszawsko-okoliczny - z prywatą (;
Czy ktoś z Sz. Klubowiczów około-warszawskim użytkuje może ELM327 z Bluetoothem? Bo zanabyłem takowy drogą kupna, ale albo nie umiem go zmusić do współpracy z moim telefonem, albo w ogóle nie działa - byłbym wdzięczny, gdyby ktoś korzystający z takiego ustrojstwa mógł to zweryfikować, próbując się podłączyć do mojego dongla...
...A przy okazji byłaby to może okazja do kolejnego spotu? (;
Na razie nie - raz, że próbuję znaleźć czas, żeby jeszcze sprawdzić różne rady, dwa, że to nic pilnego, a trzy, że oprócz bebe i wojtka_pl nikt inny się nie określił czasowo...
(Ja jak zwykle - mogę rano, wieczór i w południe (: ).
Chyba trochę wcześnie...? Ja raczej podobnie jak bebe - najchętniej po 20.
(Tak, tak, wiem, ostatnia chwila i w ogóle (; - więc proszę się nie przejmować, jeśli komuś nie pasuje, tylko wyartykułować, w razie czego zrobimy innym razem. Aczkolwiek ja po świętach będę dopiero mógł od czwartku włącznie).
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-05, 14:19
Ja przez ten i następny tydzień pracuję do 20oo, więc po 20oo. Miejsce dowolne - może być GalMok, może być co inne, chociaż wolałbym po dobrej stronie Wisły. :]
Coś słabo u kolegi z optymizmem - za to dobrze z pochopnością, tum tururum... (;
Pafcio napisał/a:
moze jutro?
Dla dużo pracujących weekendy chyba nie są zbyt atrakcyjne - w końcu rodzinom też należy się spot, w domciu.
...Ale im szybciej, tym lepiej (a jeszcze niedługo ferie), więc proponuję od razu najbliższy poniedziałek, 9 stycznia, godz. 21 - Galeria Mokotów, Blue City czy coś innego?
(Np parking podziemny BC jest przydatny, gdyby ktoś chciał coś robić przy aucie, bo jest bardzo ciepły - co prawda też płatny, ale pierwsza godzina gratis, a potem można się przenieść do darmowej etażerki i przejść np do części gastronomicznej. Ale nie namawiam - to tylko wskazanie możliwości).
Oczywiście jakby innym bardziej pasował odmienny termin, to śmiało [:
Ostatnio zmieniony przez laisar 2012-01-07, 11:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum