Powitanie ze Śwdnicy
[Dzisiaj 21:18] greg: 09-01-2012 po 133 dniach od przedpłaty jadę do salony w Wałbrzychy po odbiór swego Dusterka. Moja wersja to Laureate Lock 1,5 dci 90 2/4. Narazie mam mieszane uczucia co do trafności wyboru salonu w Wałbrzychu. Zobaczę jak to bedzie w poniedzialek. Mimo, że mieszkam w Świdnicy to zamowienie zlożyłem w Walbrzychu z uwagi, że tam pracuję i przystali na moje oczekiwania rabatowe. Wynegocjowałem blokade skrzyni, czujniki parkowania, dywaniki oraz upust 911 zł. Pozdrawiam
Witaj w Klubie...
zadowolenia z ujeżdżania drakulki życzę...
pamiętaj u klubowej naklejce i kultowej uszczelce... - szczegóły na forum do którego lektury zachęcam...
Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-01-07, 23:16
Witaj
Mam zamówiony taki sam, nie mogę się doczekać swojej Drakuli choć wczoraj miałem telefon z salonu że odbiór odbędzie sie już w lutym (pierwotny termin połowa marca)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum