Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018
Wysłany: 2012-01-09, 23:03
O widzę, że kolega Koniu i benny86 lubią sobie pocwaniaczyć na forum w interneciku...
No i czego się chłopcy podniecacie:)
Ja tu znowu wyczuwam jakąś męską solidarność między wami...
I jeśli to połączyć z proktologią...wniosek nasuwa się jeden:)
tomala72, cóż, jeśli sam w odniesieniu do innych osobników tej samej płci wspominasz o proktologii to radzę zapisać się do Ruchu Palikota, tam wszystkich dewiantów, pedałów, lesbijki i tranwestytów przyjmują. W podziękowaniu za poprawę humoru mogę nawet na Ciebie zagłosować;)
Odpowiadam za siebie: bo mam niewyparzoną gębe lub semantyką laisara - walę z grubej rury;) Jeśli ktoś na tak błahej podstawie wyciąga tak żałosne wnioske to po prostu jest dla mnie niczym (tak, niczym a nie nikim) i nie zamiarzam tego ukrywać
Wysłany: 2012-01-10, 08:37
benny86 zauważyłem, że masz fordzika ka, bardzo fajny samochodzik: zgrabny, śliczny i stylowy, taki kobiecy... Moja żona miała takie dwa, miło wspominam:)
A tak na marginesie to w demokratycznym kraju ma prawo funkcjonować też i Ruch Palikota i pedały też mogą sobie spokojnie po ulicy chodzić, ja tam nie mam nic przeciwko:)
benny86 zauważyłem, że masz fordzika ka, bardzo fajny samochodzik: zgrabny, śliczny i stylowy, taki kobiecy... Moja żona miała takie dwa, miło wspominam:)
Uwielbiam te podziały na męskie i damskie samochody, oj poużywaj sobie jeszcze śmiało, tylko na tyle Cię stać? Nie żałuj sobie, przecież to jedyny sposób na dowartościowanie się twojej kretyńskiej osoby. Tak na marginesie - fordem Ka nie jeżdżę ja, o czym już kilkukrotnie wspominałem no ale rozumiem - o przewyższa zdolności analityczne twego chorego umysłu.
tomala72 napisał/a:
tak na marginesie to w demokratycznym kraju ma prawo funkcjonować też i Ruch Palikota i pedały też mogą sobie spokojnie po ulicy chodzić, ja tam nie mam nic przeciwko:)
Ależ jak najbardziej, lecz jeszcze lepiej byłoby gdyby chcieli zdziałać coś więcej niż tylko manifestację swej odmienności (wobec większej części społeczeństwa) w różnych dziedzinach życia.
śledzę wątek z uwagą (chociaż nie podzielam pewnych form wypowiedzi - ale to inna sprawa)... ale nie bardzo jednak rozumiem tytuł tematu "sakies gupoty" może Autor to wyjaśni...
bardzo trafne określenie, ale do rzeczy i w ramach małego przypomnienia:
Koniu opisał jadną z zalet sandero, jak każdy piszący na forum zrobił to w swoim, indywidualnym imieniu i niekoniecznie każdy musi się z tym zgadzać. Na to Tomala72 zaczął się przychrzaniać swoimi pseudo-ironicznymi wypowiedziami, gdy skrytykowałem (podobnie jak koniu) postawę Tomali facet wyjeżdża z jakimiś pseudo-medycznymi sugestiami. Odpowiadając mu co o tym myślę, widząc że nie ma argumentu przyczepił się samochodu który wymieniam w swoim profilu a którym de facto na co dzień nie jeżdżę...
Tak, Szanowni Użytkownicy - uważam to nie za jakąś, lecz za czystą, podręcznikową wręcz objawę głupoty. Jako że jestem zdania iż należy ją (głupotę) zwalczać, dlatego zareagowałem jak zareagowałem.
P.S. IMHO moim zdaniem cały niniejszy temat do śmietnika, ale wyrażając ta opinię pewnie znowu spotkam się z irracjonalną reakcją Tomali więc jak zawsze - do uznania Adminów/Moderatorów.
Ogladanie kup z punktu psychologicznego moze i nie jest zalecane ale z punktu medycznego jest zalecane!!! Lekarze starej daty ubolewaja ze juz nie mamy takich sedesow jak dawniej gdzie kupka sobie lezy a my mozemy sobie poogladac. Z owej kupki mozna bylo wiele ''wyczytac'', obecnosc pasozytow i innych nieproszonych gosci. Tak wiec KUPĄ MOŚCI PANOWIE!!!
Koledzy nie koleżanki zaraz usłyszę że się czepiam, ale cóż trudno.
Z jednej strony czytam od pewnych osób, aby nie zaśmiecać forum bezsensownymi tematami i rozmowami, a z drugiej te same osoby zaśmiecają je.
Albo ja nie kumaty jestem, albo mi to ktoś wytłumaczy.
Przykład: "dywagacje na temat katastrofy smoleńskiej" 14 stron, czy "dywagacje na temat katastrofy smoleńskiej" 21 stron rozmowy - dyskusji o wszystkim i niczym. Może nie najlepszy przykład ale na szybko przytoczony.
Jak chcesz wiedzieć co autor miał na mysli to jest od tego PW, a nie forum żeby sobie tylko liczbe postów nabijać.
Najbardziej mnie śmieszą posty typu "yhy" i nic więcej.
Pozdrawiam wszystkich kumatych inaczej. Piszcie poprawnie.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2012-01-10, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-11, 10:50
Tak na koniec jeszcze moja mała dygresja do kolegi bennego86:
jest takie stare przysłowie, dla ćwoków mocnych w słówka wyłącznie przy klawiaturze komputerka:
"Uderz w stół a nożyce się odezwą"
Może kiedyś się kolego spotkamy na jakimś zlociku i wtedy będziesz miał okazję spróbować mi wytłumaczyć pewne swoje przemyślenia dotyczące mojej osoby:)
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2012-01-11, 10:54, w całości zmieniany 2 razy
Również wstyd mi że ktoś z użytkowników całkiem sensownego fotum wysuwa tak daleko idące, bezpodstawne i kretyńskie wnioski. IMHO regulamin forum akceptowany przy rejestracji forum, który przewidywałby określone sankcje za tego typu słowa byłby najlepszym rozwiązaniem, a póki co nie pozwolę sobioe na takie traktowanie jakie zaprezentował tomala.
Benny86 sory ale jesteś bardzo podatny na różne sugestie i zaczepki kolegów. Najpierw Dysko, potem Laisar, a teraz Tomala. Teraz właśnie ja się narażam. Nie wiem czy z tymi gośćmi jest coś nie tak czy z tobą. Może najwyższy czas zacząć pracować nad sobą i nie zniżać się do takiego poziomu, tylko wykończyć przeciwnika inteligencją, albo udać że się czegoś nie czyta. Normalnie olać to.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2012-01-11, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Benny86 sory ale jesteś bardzo podatny na różne sugestie i zaczepki kolegów
Twoja opinia, Twoje prawo. Po prostu nie mam zamiaru tolerować jak ktoś wyjeżdża tego typu "rewelacjami" jak tomala.
Marek1603 napisał/a:
Najpierw Dysko, potem Laisar, a teraz Tomala.
Co masz na myśli pisząc o Laisarze? Słynną "grubą rurę" Jeśli tak to chyba mnie żle zrozumiałeś, parę razy z humorem się odniosłem do tego określenia użytego po raz pierwszy przez laisara bo mnie zwyczajnie rozśmieszyło - jeśli to moja wina, to przepraszam ale tak jak powiedziałem - mam wrażenie że mnie zle zrozumiałeś...
Marek1603 napisał/a:
nie zniżać się do takiego poziomu tylko wykończyć przeciwnika inteligencją
Więc zauważ Marku... Nie chciałbym widzieć w nikim z użytkowników przeciwnika - przeciwników mam na korcie tenisowym a i to z dużym przymrużeniem oka. Jeśli jednak ktoś mnie obraża i wysuwa tak daleko idące wnioski, staram się do niego zwracać językiem i na poziomie, który ów użytkownik prezentuje - może nie do końca grzeczne, ale przynajmniej wiem że mnie zrozumie... Smutne ale prawdziwe.
Ostatnio zmieniony przez benny86 2012-01-11, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum