I oczywiście wina służb drogowych.... ponieważ poprzez nieposypanie jezdni nie dostosowały warunków na drodze do prędkości rozwijanej przez kierowców ;)
Ja bym nie zrzucał tutaj calej winy na kierowców, choćby ze względu na liczbę aut poza trasą i fakt, że to w końcu DK ... po pierwsze dokumentacja, po drugie odszkodowanie od zarządcy i krótko w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez koniu 2012-01-29, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Raz miałem podobną akcję Focusem na bocznej drodze w okolicach Szczekocin. Zaliczyłem pełen obrót 360 stopni i zatrzymałem się na poboczu. Środek lasu notabene żadnych rowów tylko drzewa w odległości metra od krawędzi, naprawdę cud że nic się nie stało a jechałem tak z 70 km/h. Nawet nie wiecie jak długo potem człowiek jedzie ostrożnie i zwalnia zawczasu :)
Tylko ciekawe czy włączone - przecież czarną krajówką jechał...
Mg miec tylko na tyl to nic dyiwnego, ze go obrocile. Jesli wykosztowal sie na lepsza wersje i mial reduktor SuperSelect to mogl miec staly naped 4x4 z CMR . Ale mogl tez (chyba) miec tylko na tyl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum