Wstępnie umówiłem się jednak ze sprzedawcą, że być może klient, który chce zamówić wersję 7-osobową zrezygnuje z tej rolety, ale zamówiłby ją dla mnie (za 300 zł).
Zadzwoń do Auto Zięba Katowice myślę że kupisz wg cennika . Wygląda na to że twój diler chce cię naciągnąć.
Dzięki, ale do Katowic za bardzo nie mam po drodze (jakieś 180 km) - nawet gdyby faktycznie była do kupienia za 300 zł. Już tak chyba z ciekawości można by posprawdzać różnych dilerów - Wy na Śląsku i w W-wie macie najwięcej możliwości. Może jeszcze sprawdzę w Krakowie, albo cierpliwie poczekam na tę roletę (nowy samochód pewnie będzie za jakieś 3 miesiące). Chyba, że mi skapnie jakaś ekstra forsa, to dołożę te 160 zł i kupię. Dobrze byłoby wiedzieć, czy diler faktycznie nie naciąga mnie. Gdyby Ktoś przypadkiem był u jakiegoś dilera i spytał, czy ta roleta jest u nich do kupienia za 300 zł, czy jednak za więcej i podzielił się tą informacją, to byłbym wdzięczny.
W Decarze na Modlinskiej kupilem zasłonkę niestety za 463 zł. Ale tam mam wrażenie wszystko liczą drogo. Swoją drogą nazwali to na faktórze nie zasłoką a półką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum