Wysłany: 2012-02-12, 15:04 Może jakiś mały zlot w wakacje?
Mieszkam sobie w Sulejowie (okolice Piotrkowa Tryb jakbyście chcieli na mapie poszukać) i często obserwuję tu różne zloty jak nie miłośników 2 lub 4 kółek to znowu pokazy psów itp. Mamy tutaj kilka fajnych ośrodków wypoczynkowych w okolicy, wypożyczalnie sprzętu wodnego ( Zalew Sulejowski) Sam dysponuję działką 3000mkw na której wiosną urządzę fajny plac zabaw dla córki więc i dzieci miały by się gdzie pobawić. Wszystko oczywiście jest do przedyskutowania, będą chętni to wszystko się zorganizuje, chciałem tylko dać znać że w centrum kraju można fajny zlot zrobić. Imprezy motocyklowe nawet na ponad 100 motocykli były organizowane, impreza miłośników Daewoo Lanos ponad 50 aut przyciągnęła (impreza 2 dniowa) więc jak widać możliwości są.
jako że zlot renault niestety nie będzie dla mnie w tym roku w 100% tym co rok temu, to każda inicjatywa jest dobra. Marku czy wybieramy się w tym roku do Zrębic?
Tak wiem że będzie ten zlot, i pewnie wpadnę ze 30 km mam do tego ośrodka, a to tylko moja propozycja gdybyście mieli ochotę się rozerwać w jakiś wakacyjny weekend.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum