Wychodzę z założenia ze lepiej pokazać wszystko ,widok można wybrać z miniaturek i kliknąc w wybrane zdjęcie. Wydaje mi się że lepiej aby zdjęc było dużo niż ktokolwiek czuł niedosyt.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Wychodzę z założenia ze lepiej pokazać wszystko ,widok można wybrać z miniaturek i kliknąc w wybrane zdjęcie. Wydaje mi się że lepiej aby zdjęc było dużo niż ktokolwiek czuł niedosyt.
Hm, oprócz klubowiczów patrzy na Wasz wyczyn Europa - więcej klasy nie zaszkodzi ;)
Przyznam,że nie rozumiem zasadniczo o co chodzi, ale ok, czy jest jeszcze ktoś kto sądzi że zdjęcia w galerii którą pokazałem są złej jakości, niedostatecznie wyselekcjonowane itp? Proszę o opinie.
Dając tak wielką galerię zdjęć chciałem w pewien sposób uhonorować Was drodzy forumowicze, nawet gdy pojawią się artykuły-relacje w internecie to nie będą ich czytelnicy mieli możliwości zobaczyć tylu zdjęć.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Co sie czepiacie.
Chłopaki mieli gest wogóle wklejajac co kolwiek i zdajac tak obszerna relacje. Przeciez mogli pochwalić sie tylko ze byli , bylo fajnie i koniec. To prywatna wyprawa i nie mają obowiazku do czego kolwiek, nikt im za to nie płaci.
Dla mnie fajnie ze podzielili sie z nami swoimi przeżyciami .tym bardziej ze dopiero wrócili a wy chcecie już na następny dzień profesjonalną relacje która przypadnie każdemu do gustu.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-02-17, 13:55
esdziewiaty napisał/a:
Jak dostaną materiały to będą szumiec, albo i nie, zastanawiamy się czy robic im reklamę...
myślę,że mimo wszystko warto - zobaczymy wtedy co z tego zrobią
Co sie czepiacie.
Chłopaki mieli gest wogóle wklejajac co kolwiek i zdajac tak obszerna relacje. Przeciez mogli pochwalić sie tylko ze byli , bylo fajnie i koniec. To prywatna wyprawa i nie mają obowiazku do czego kolwiek, nikt im za to nie płaci.
Dla mnie fajnie ze podzielili sie z nami swoimi przeżyciami .tym bardziej ze dopiero wrócili a wy chcecie już na następny dzień profesjonalną relacje która przypadnie każdemu do gustu.
- chyba nie o czepianie się chodzi...
- dokonanie (wyprawa) na pewno budzi szacunek... chęć pokazania materiałów budzi wdzięczność, ale jeżeli Autor pyta:
esdziewiaty napisał/a:
czy jest jeszcze ktoś kto sądzi że zdjęcia w galerii którą pokazałem są złej jakości, niedostatecznie wyselekcjonowane itp? Proszę o opinie.
- to moje zdanie jest takie: zdjęcia są rożne i bardzo dobre i trochę gorsze co uwzględniwszy okoliczności ich robienia jest zrozumiałe,
- podzielam pogląd kol. Piotr_K, że wiele z nich się powtarza i może warto je rzeczywiście trochę "przetrzepać"
- sugestie/podpowiedzi wynikają wyłącznie z życzliwości i z szacunku do tego czego dokonali a są oceną osób postronnych pozbawionych tak dużych emocji jak Autor(rzy)...
kol. esdziewiaty raz jeszcze gratuluję i 3mam kciuki za udane negocjacje z Renault Polska w temacie dystrybucji "praw autorskich" związanych z wyprawą...
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2012-02-17, 23:49
Bardzo fajnie napisana relacja. Widać, że ktoś tu ma lekkie pióro.
Dobrze, że wrzuciłeś wszystkie zdjęcia. Taka żywa relacja nie musi się składać z samych fotek "och i ach" jak w kalendarzu National Geographic.
To co zrobiliście jest inspirujące i ponadprzeciętne także nie rezygnujcie z publikacji medialnej. Tylko dobrze negocjujcie a może tantiemy pozwolą sfinansować coś większego ;)
czy jest jeszcze ktoś kto sądzi że zdjęcia w galerii którą pokazałem są złej jakości, niedostatecznie wyselekcjonowane itp? Proszę o opinie.
Moim zdaniem jak jest dużo, jest z czego wybierać. Jakby było mało, pojawiłyby się głosy czemu nie ma więcej. A tak, każdy niech wybiera, które mu się podobają :)
Kol. esdziewiaty wielki szacun za odwagę a co ważniejsze za szczęśliwą realizację planów, bo nie raz kończy się na marzeniach...
Od początku na bieżąco śledziłem wątek i Twoje losy i z niecierpliwością czekałem na zdjęcia tych fińskich dróg. Moim zdanie rewelacyjna fotorelacja i świetne zdjęcia. Nie czepiam się, bo sam dobrze wiem że nie jest łatwo zrobić dobre zdjęcie bez photoshopowania, lubię robić zdjęcia i lubię jak jest ich dużo. Może tych co nie uczestniczyli w wydarzeniu mogą niektóre zdjęcia nudzić, ale jak się tam było i przy oglądaniu zdjęć przypominają się emocje, które towarzyszyły podczas wyprawy, to nie ma takiej opcji żeby zdjęć było za dużo...
Jeszcze raz gratuluje udanej wyprawy !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum