- w skrócie: premiera odmłodzonego Logan być może będzie miała miejsce już na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Madrycie, trwającym od 23 maja do 1 czerwca.
(Przy czym wydaje się, że "być może" pochodzące od Gera należy czytać jako "bardzo prawdopodobne" ;)
Raczej nie - w tym artykule są linki do wcześniejszych, gdzie są zdjęcia nowych reflektorów, bardzo podobnych do starych. Zmiany więc będą chyba raczej kosmetyczne (na pewno logo :) oraz mam nadzieję techniczne (np napinacze pasów itp).
El.Pomidor [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-23, 12:26
To dobrze bo to robienie praktycznie takich samych przodów i tyłów jak np.: Audi, Seat, VW staje się pomału nudne i monotonne.
Zmiany więc będą chyba raczej kosmetyczne (na pewno logo )oraz, mam nadzieję, techniczne (np napinacze pasów itp).
Ja też mam nadzieję na el. wyposażenia technicznego jakie wprowadzono do Sandero.
I oczywiście uwzględnienieie naszych sugestii ws. zmian konstrukcyjnych i ergonomii które pojawiły się na naszym, opiniotwórczym forum
Przeciwko "redesignowi" niektórych elementów nie mam nic na przeciwko (klapa bagażnika, przetłoczenia na drzwiach, może krój okien, klapa bagażnika)... ale od wyszczerczego uśmiechu Logana ...WARA !!!!!
chociaż....tutaj
http://www.dacialoganmcv...._logan_2009.jpg
proszę, wycieczki widzimy atrapę od Sandero
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2008-04-24, 11:48
Pablo78 napisał/a:
Wróg z otwieraczzem do butelek w herbie, czuwa...
A Ty myslales, ze gdzie sie podziwaja te wszystkie "znikajace" loga z loganow (wspomniane w innym temacie)...?
Bede je zakladal na wszystkie sandero jakie zobacze...
A Ty myslales, ze gdzie sie podziwaja te wszystkie "znikajace" loga z loganow (wspomniane w innym temacie)...?
Bede je zakladal na wszystkie sandero jakie zobacze...
u mnie po rodzinie foteliki krążą cyklicznie... od malego do duzego..
U mnie podobnie. "Najstarszy" (nosidełko do 10 kg firmy Chicco) fotelik ma 10 lat - "zaliczył" 3 dzieci brata i 3 moich (u mnie będzie jeszcze w użyciu przez kilka miesięcy) i pewnie "powędruje" gdzieś dalej (u nas na razie w planie powiększania rodziny nie ma).
Czyli w obecnie produkowanych sedanach ich nie ma? Bo w MCV-kach są.
Nie ma.
GeRRaD napisał/a:
Co nam z ISOFIXÓW, jak fotelik do nich to zabawa od 600 zł w zwyż
No tak, ale lepiej mieć niż nie, bo i tak fotelik możesz przypniąć pasami jak nie ma kasy na taki z ISO-FIX-em. A jak ISO-FIX będzie bardziej popularny, to i ceny na pewno stanieją.
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
Marka: Renault
Model: Megane 2 ph2
Silnik: 1.6 Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 251 Skąd: ETM
Wysłany: 2008-05-15, 21:05
Kratylos napisał/a:
poza wygladem do w nowym loganie koneicznei potrzeba
1. flit przeciwpylkowy
2. domykajacy sie schowek
3. wiecej mat wyciszajacych wnetrze - ale tego po fotkach jak widze nie ma :(
4. pirotechnicnze napinacze pasow
5. isofix
a wyglad moim zdaniem tylnie lampy mozna by tez troche w sedanie pozmieniac...
no i
6. oczywiście konieczny byłby na rynki europejskie silnik 1,2 doladowany. Parametry ma ok a emisja spalin mniejsza niż 1,4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum