W koncu mam Dusterka :) Wszystko super pieknie i extra tylko jak montowalem odswiezacz na kratkch wentylacyjnych do nawiewu przedniej szyby to odlamal sie plastikowy zaczep i wpadl do wewnarz kanalu powietrza :/ Czy komukolwiek z Was cokolwiek wpadlo do wnetrza i jesli tak to jak sobie z tym poradziliscie...? Jak myslicie czy samoistnie wypadnie z tamtad? Wiecie moze drogie kolezanki i koledzy jakie odswiezacz nalepiej kupic do Dustera aby stabilnie sie trzymaly na kratkach?
ja używam ambipurka na nawiewie na nogi bo nawiewy niewymiarowe i w sumie fajnie, nie widać, nie graci a pachnie. Zamówiłem teraz coś lepszego, zobaczyłem jak przyjdzie.
Ostatnio zmieniony przez limo 2012-03-08, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Drogi i smaczny - zjadlem go po wyjeciu z kanalow wentylacji. Kawalkiem plastiku bym sie nie przejmowal, co innego cos slodkiego, co moze sie stac pozywka dla ew bakterii.
Marka: Dacia
Model: Logan Sedan
Silnik: 1.4 MPI
Rocznik: 2008
Wysłany: 2012-03-10, 19:03 Re: odświeżacz powietrza
czarli napisał/a:
W koncu mam Dusterka :) Wszystko super pieknie i extra tylko jak montowalem odswiezacz na kratkch wentylacyjnych do nawiewu przedniej szyby to odlamal sie plastikowy zaczep i wpadl do wewnarz kanalu powietrza :/ Czy komukolwiek z Was cokolwiek wpadlo do wnetrza i jesli tak to jak sobie z tym poradziliscie...? Jak myslicie czy samoistnie wypadnie z tamtad? Wiecie moze drogie kolezanki i koledzy jakie odswiezacz nalepiej kupic do Dustera aby stabilnie sie trzymaly na kratkach?
Kiedyś córcia wrzuciła patyczek od lizaka i udało mi się go wydmuchać ustawiając wianie na 4 i kręcąc innymi pokrętłami od nawiewów :)
ja używam ambipurka na nawiewie na nogi bo nawiewy niewymiarowe i w sumie fajnie, nie widać, nie graci a pachnie. Zamówiłem teraz coś lepszego, zobaczyłem jak przyjdzie.
Ciekawe rozwiązanie chyba przetestuję.
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110 4x4
Rocznik: była 2011 - jest 2018
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 124 Skąd: Dolnośląskie
Wysłany: 2012-03-13, 16:10
Ja odświeżacz (ten na wciski) montuje na nawiewie ale w nogach od strony pasażera (tam jest taki plastikowy rant) - dobrze trzyma, nikomu nie przeszkadza, widoku w aucie nie psuje :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum