Marka: DACIA
Model: LOGAN MCV
Silnik: 1,6 LPG
Rocznik: 2012
Wersja: Story
Wysłany: 2012-03-18, 09:22
załatwione
Dacia Logan MCV wersja Story
silnik 1.6 84 fabryczne LPG
lakier metalizowany szary platynowy czyli "po ludzku" srebrny
pakiet elektryczny :centralny zamek drzwi zdalnie sterowany falami radiowymi, elektrycznie podnoszone szyby przednie
pakiet komfort: Klimatyzacja manualna, radioodtwarzacz CD MP3 złącza Jack,USB Bluetooth ze sterowaniem przy kierownicy
światła przeciwmgłowe
relingi
dodatkowe gniazdo zapalniczki z tyłu samochodu
czujniki cofania
półka nad pasażerami II rząd
taka właśnie będzie moja Dracula której produkcja rozpocznie się około 17 maja a będzie u dealera ok 28 maja - 1 czerwca.
Oprócz "ugranych" typowych 200 zł na dywaniki i inne "pierdoły" inne upusty ale o nich nie mówię bo to tajemnica handlowa - ale walczcie bo warto - dealer na Daci ma niedużo bo ok 5,5% -6% ale są dla niego jeszcze inne korzyści - więc może się z nami trochę podzielić
Super miła obsługa , wiele wiadomości o nowej wersji Story , chwilami nie wierzyłem że to polski dealer
a teraz najgorsze - czekanie - wspomagane lekturą forum i wszystkiego co napisano o Dacii - może w poniedziałek kupię uszczelkę ?
Wysłany: 2012-03-18, 21:19
niestety Maćku - cenę, rabaty, ceny dodatków ustalaliśmy na kompie dealera ale w okolicy środy-czwartku będę w pobliżu to wpadnę do salonu i zapytam - ok ?
Wysłany: 2012-03-24, 19:38
witaj Maxi
tam właśnie kupuję Draculę
po rozpoznaniu tematu "Dacia w Poznaniu" sądzę, ze to najlepszy wybór - mają najbardziej rozwinięte zaplecze (serwis , lakiernia, itd) no i złego słowa nie powiem na obsługę
witaj Maxi
tam właśnie kupuję Draculę
po rozpoznaniu tematu "Dacia w Poznaniu" sądzę, ze to najlepszy wybór - mają najbardziej rozwinięte zaplecze (serwis , lakiernia, itd) no i złego słowa nie powiem na obsługę
Też tak sądzę, że to dobry wybór sam jestem ich klientem.
Na nic jak na razie nie narzekam ale tyle co Ty do swojej Drakuli nie ugrałem.
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
Wysłany: 2012-06-21, 08:32
noc nie była spokojna
obsuwa baaaaardzo duża - pierwotnie umawialiśmy się na 5 czerwca a dojechał 14 czerwca - ale ja w tym czasie byłem w Szwecji. Do Szwecji miałem jechać Drakulą - ale niestety musiałem dojechać Lanosem (jestem pełen podziwu, że dojechał i wrócił )
Dzisiaj odbiór - godz.17.00 - jednak to prawda,że odbiór nowego autka ............. podnieca
Wysłany: 2012-06-21, 20:51
dzięki TD Pedro - jestem tak skonany , ze uroczystości powitalne przełożone na sobotę
idę tylko wypuścić z moim "stadem" balony nad Wartą i spaaaaaaaaaać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum