Witam!
Dziś zamówiłem Dacię Duster z silnikiem 1.5 dci (90KM) 4x2 w kolorze białym uwaga w limitowanej edycji SL Delsey.
Pan sprzedawca powiedział mi że za około tydzień ma ruszyć akcja promocyjna tej wersji.
Zapłaciłem za nią o 2500zł więcej ale otrzymałem w porównaniu do laureata kilka ciekawych rzeczy:
-przyciemniane szyby
-czarne obudowy reflektorów
-chromowana końcówka rury wydechowej
-kierownica i gałka skrzyni biegów pokryte skórą
-nakładki na progi z napisem Delsey
-elementy ozdobne wnętrza w kolorze ciemnoszarym
-dywaniki podłogowe w kolorze czarnym z czerwonym obszyciem
-tapicerka firmy Delsey szaro czarna z czerwonymi przeszyciami
-WALIZKA FIRMY DELSEY W KOLORZE ZIELONYM
-i coś w stylu pakietu look tyle, że srebrne emblematy będą w kolorze ciemnym popielatym
Będę jednym z pierwszych posiadaczy tej wersji w Polsce.
Odbieram ją pod koniec kwietnia- początek maja.
Ostatnio zmieniony przez oloj 2012-04-05, 09:07, w całości zmieniany 2 razy
Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-03-20, 18:46
Trafny i mądry wybór
Pozdrawiam i dużo cierpliwości w oczekiwaniu życzę
Silniczek 1,5 dCI 90 KM naprawdę polecam dla osób ceniących spokojny i oszczędny styl jazdy.
Twój wybór ale ja bym brał tego oliwkowego - wtedy byłbyś tym jednym z pierwszych ....i w wersji i w kolorze..
Bo białych Dusterków już troszkę jeździ po naszym kraju ...
Marka: Dacia --> Renault
Model: Duster 2 --> Kadjar
Silnik: 1.2 TCe 1.5 dCi EDC
Rocznik: 2017(m2018) --> 2017
Wersja: Prestige Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 1700 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-03-21, 08:41
Gratki! Oliwkowy kolor byłby kozak, ale biały z czarnymi też będzie super. Do czarnych szyb i czarnych świateł jeszcze czarnych felg do kompletu zabraknie
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum