trzeba wyrazic zgode na przetwarzanie danych osobowych
To jest właśnie "cena" za takie usługi...
Ja natomiast miałem nadzieję, że będzie dostęp do historii obsługi auta w ASO - ale niestety, nic z tego.
I jeszcze bardzo dziwny jest "Program przeglądów" - uzupełniłem wszystkie "zaległe" wizyty, a tu program wyliczył mnie na następną wizytę dokładnie za... rok, czyli jakieś 18 m-cy po ostatni przeglądzie serwisowym. Nijak się to ma do jakiekolwiek zalecanego kalendarza, czy to wg czasu, czy przebiegu /:
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-03-21, 06:00
laisar napisał/a:
I jeszcze bardzo dziwny jest "Program przeglądów" - uzupełniłem wszystkie "zaległe" wizyty, a tu program wyliczył mnie na następną wizytę dokładnie za... rok, czyli jakieś 18 m-cy po ostatni przeglądzie serwisowym. Nijak się to ma do jakiekolwiek zalecanego kalendarza, czy to wg czasu, czy przebiegu /:
U mnie spoznil sie o miesiac z planowanym terminem....musza nad tym popracowac jeszcze. Mimo, ze wpisalem poprzednie przeglady z ksiazki i tak zbyt czesto zaprasza do ASO Szkoda, ze system nie wypluwa danych z systemu RP a bazuje na wpisach uzytkownika.
Ostatnio zmieniony przez mekintosz 2012-03-21, 06:11, w całości zmieniany 2 razy
Warunki objęcia ofertą:
Voucher można zrealizować tylko w Autoryzowanym Serwisie Dacia. Oferta nie obejmuje części Motrio. Rabat nie łączy się z innymi rabatami i promocjami.
Cytat:
Informacje prawne:
Voucher uprawnia do otrzymania rabatu na zakup oryginalnych części zamiennych lub akcesoriów Dacia w Autoryzowanym Serwisie Dacia. Rabat 200zł* brutto ma zastosowanie przy zakupie oryginalnych części zamiennych lub akcesoriów Dacia na łączną kwotę minimum 750zł brutto. Rabat 100zł* brutto ma zastosowanie przy zakupie oryginalnych części zamiennych lub akcesoriów Dacia na łączną kwotę minimum 400zł brutto.
*rabat nie obejmuje kosztów robocizny
Żaden szał, ale "darowanemu koniowi..." (; - zawsze może się komuś przydać.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-03-21, 16:32
wynika z tego,że trzeba sobie sprawić jakiś drogi gadżet kosztujący minimum 750 zł, żeby skorzystać z dobrodziejstwa 200 złotowej zniżki za pomocą voucherów
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-03-21, 16:33, w całości zmieniany 1 raz
A to podstęp z tym "VOUCHER MOJA DACIA" a ja już chciałem sobie za niego z niewielką dopłatą mate wygłuszająca pod maskę kupić
A tu takie cwaniaki wydaj 400 a spuścimy ci 100 albo lepiej 750 za 200
Ja w sprawie vouchera zadzwoniłem dziś rano do mojego serwisu i nikt nic mi nie mógł wytłumaczyć, wzięli sobie mój tel. i czekam aż się coś dowiedzą i mnie poinformują.
Oni tam chyba na dacia klub nie wchodzą bo by już coś wiedzieli
Widać my jesteśmy szybsi w zdobywaniu informacji od niektórych serwisów.
Mowisz o tym co jest w sekcji "Oferta na nowy samochod" - tez mam info, ze do 31 sierpnia mam oferte na 5 lat gwarancji - wiadomo za ile? I czy dotyczy to obecnego auta czy moze gdybym kupil drugiego? :)
Tak, z ciekawości zalogowałem się na Moja Dacia. Po wypełnieniu rejestracji sprawdzałem dane auta i okazało się, że z automatu przypisali mi zły numer rejestracyjny też tak mieliście . A tak poza tą gafą, to nic ciekawego nie znalazłem.
Czy tylko mnie zablokowano czy też strona padła?
Obrazek
Też tak ostatnio miałem na kilku podstronach tego działu na dacia.pl.
Okazało się że właśnie pada mi firefox - na google chromie działa bez zarzutu.
Z innej beczki w związku z tym że dealer w Szczecinie przy zapytania o oryginalne dywaniki welurowe do Logana ph1 owszem powiedział że mogą mi zamówić w cenie 119 PLN ale rabatu wynikającego z Moje Oferty - moje unikalne oferty - nie przejdzie bo Renault Polska sobie coś wymyśla a rabat wynikający z kuponu jest wyższy niż ponoć marża tegoż dealera :)
Zadałem przed wczoraj pytanie Renault Polska:
Cytat:
Drugą sprawą są Moje unikalne oferty - czy tyczą się one tylko i wyłącznie samochodów dacia zakupionych w naszych krajowych salonach, czy wszystkich - także sprowadzonych z zagranicy - pojazdów tej marki. Jestem posiadaczem właśnie takiego samochodu - Dacia Logan 1.5 dci 70 2008 sprowadzonego z Francji
a oto odpowiedź Renault Polska na powyższe:
Cytat:
Odpowiadając na drugie zadane przez Pana pytanie, uprzejmie informujemy, iż oferty umieszczone w podanej aplikacji tyczą się również samochodów sprowadzonych, zatem jeśli Pana pojazd będzie spełniał warunki określone na voucherze (dostępne przy opcji drukowania) może Pan skorzystać z oferty.
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Jaki jest adres komórki Renault Polska odpowiadającej na takie pytania? Pytam, bo szukałem na stronie Dacii i Renault, ale jakoś nic konkretnego nie zauważyłem, a sam miałbym kilka pytań odnośnie widniejących na MojaDacia voucherów na 300, 200 i 100 zł.
Jaki jest adres komórki Renault Polska odpowiadającej na takie pytania? Pytam, bo szukałem na stronie Dacii i Renault, ale jakoś nic konkretnego nie zauważyłem, a sam miałbym kilka pytań odnośnie widniejących na MojaDacia voucherów na 300, 200 i 100 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum