Wysłany: 2012-03-30, 21:02 Motoryzacyjna lista przebojów
Dziś w pracy, przy znacznym współudziale kolegów z biura próbowaliśmy stworzyć coś w rodzaju motoryzacyjnej listy przebojów, ale - jak by to powiedzieć - "z jajem", niekoniecznie utwory wysokich lotów, przesłanie i wartość moralno-filozoficzna również nie były priorytetami Styl dowolny, generalnie im bardziej śmieszne (głupsze?) tym wyższe notowanie. Niestety, kiepsko znamy ten kawałek rynku muzycznego (a może jest nisza rynkowa) więc ograniczyliśmy się do 3 nagrań
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004
Wysłany: 2012-03-30, 22:07
No wiecie co? Nie ma "W aucie"? :D
Kryteria doboru nie do końca są dla mnie jasne. Takie to się jeszcze łapie czy niekoniecznie?
Ja mam w samochodzie 6ciogodzinną zapętloną playlistę (zwaną Świętą Muzyką™ ;) z muzyką, która mi się podoba (i nierzadko tylko mi :> ). Zastanawiałem się kiedyś, czy nie zrobić przewodnika po Świętej Muzyce™ (bo niemalże każdy utwór to jakaś historia, nawiązanie do czegoś czy choćby ścieżka z fajnego filmu), ale nie chciało mi się jak dotąd. Akurat dwa powyższe kawałki są właśnie ze Świętej Muzyki™ (i oczywiście Czinkłaczento ;), ale sama playlista nie jest humorystyczna, ma się przy niej por prostu fajnie jeździć (mi). :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum