hehe
montaz niezly naprawde ale filmik jako tematyka na dustera 4x4 do bani ;) w tych miejscach to ja nawet maluchem bym przejechal :) spodziewalem sie czegos lepszego...
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Ostatnio zmieniony przez wieza 2012-04-11, 08:52, w całości zmieniany 1 raz
Paskudne to to. W zasadzie co mial pokazac ten film? Juz nie mowiac o tym po kiego jezdzi z wlaczonymi swiatlami przeciwmgłowymi? Dzieci w swoich 30 letnich BMW lubia tym szpanowac, ale w deszcz to tylko oslepia :/
Montaż i produkcja super. Szkoda, ze Dustera porządnie nie pobrudzono. Na mnie również chlapanie wodą wrażenia nie robi.
Tak czy siak, francuskie.pl mają potencjał w wideo produkcjach.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 4x2
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 371 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-11, 12:10
esdziewiaty napisał/a:
Montaż i produkcja super. Szkoda, ze Dustera porządnie nie pobrudzono. Na mnie również chlapanie wodą wrażenia nie robi.
Tak czy siak, francuskie.pl mają potencjał w wideo produkcjach.
Mogliby więcej pisać o Drakulkach.
Ale fotka z tą wodą to im wyszła
w tych miejscach to ja nawet maluchem bym przejechal
oraz
lurtz napisał/a:
W zasadzie co mial pokazac ten film?
i ta szpanerska zmiana biegów lewą ręką (2,08')...
jest sporo filmów prezentujących możliwości/dzielność/urodę* Dustera i wydaje się, że kolejne powinny wnosić coś nowego a tu ... nic ... ale to tylko moje refleksje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum