Coś by sie przydało zorganizować. Jak już wcześniej pisałem pracuje nad tym aby i Poznaniacy "wnieśli swój wkład w wielkopomne dzieło zlotowe".
Poczyniłem pewne przymiarki takie jak odpowiedni plac, łąka na biesiadę, częściowy sponsor,
ewentualne stoisko koncesjonera Daci. Myślę czy i jakieś małe konkursiki nie dodać dla załóg.
Jeżeli ktoś z Pyrlandczyków miałby jakiegoś pomysła, chciał się włączyć czy dopomóc to piszcie na PW.
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
Marka: DACIA
Model: LOGAN MCV
Silnik: 1,6 LPG
Rocznik: 2012
Wersja: Story
Wysłany: 2012-04-11, 09:37
Zdzicho napisał/a:
Wiosna już niebawem, ładne ciepłe dni majowe
Coś by sie przydało zorganizować. Jak już wcześniej pisałem pracuje nad tym aby i Poznaniacy "wnieśli swój wkład w wielkopomne dzieło zlotowe".
Poczyniłem pewne przymiarki takie jak odpowiedni plac, łąka na biesiadę, częściowy sponsor,
ewentualne stoisko koncesjonera Daci. Myślę czy i jakieś małe konkursiki nie dodać dla załóg.
Jeżeli ktoś z Pyrlandczyków miałby jakiegoś pomysła, chciał się włączyć czy dopomóc to piszcie na PW.
Zdzicho ......zostało Tobie trochę energii z ubiegłego roku ?
może rozpoczniemy wstępną dyskusję o spotkaniu już teraz - to do sierpnia coś się wymyśli ?
Trochę się poprzestawiało bo od trzech tygodni leżę w szpitalu - zawał mnie dopadł i nijak nie mogłem się odzywać. Już powoli jest OK, rehabilituję się i na poczatku maja wracam do domu. Co do SPOTA to chęci mam tylko sił mniej ale powolutku czemu nie.
Jak będe w domu odezwe się to może się spotkamy i do lipca-sierpnia cos załatwimy.
Powoli wracam do życia. Chęci mam a i sił coraz więcej.
Zaczynam wierzyć, że uda nam się cos zorganizować.
Jka wrócę do domu będę mial duuuużżżo czasu to zacznę załatwiać.
Będziemy w kontakcie.
Marka: DACIA
Model: LOGAN MCV
Silnik: 1,6 LPG
Rocznik: 2012
Wersja: Story
Wysłany: 2012-04-22, 17:34
Zdzicho napisał/a:
Dzięki Wam!
Powoli wracam do życia. Chęci mam a i sił coraz więcej.
Zaczynam wierzyć, że uda nam się cos zorganizować.
Jka wrócę do domu będę mial duuuużżżo czasu to zacznę załatwiać.
Będziemy w kontakcie.
ostrożnie i powoli .... ale wciąż do przodu
zdrowiej jak najszybciej i powolutku pomyśl o lipcu - sierpniu (ja to tak bardziej na sierpień )
Hej, poznaniacy: jutro, czyli dziś, w sobotę, w godzinach popołudniowych będę przelatywał przez Wasze miasto (przez centrum, od Antoninka na Tarnowo) - może ktoś chętny na ekspresowy mikro-spot? (:
(Gdyby byli jacyś zainteresowani, to precyzyjniej czasowo określiłbym się w momencie wyjazdu z Wawy).
Ostatnio zmieniony przez laisar 2012-05-05, 09:38, w całości zmieniany 2 razy
Zdzicho - późno zobaczyłem tą informację, ale mam nadzieję, że już coraz lepiej się czujesz i nabierasz sił. Zdrowia, zdrowia, i jeszcze raz zdrowia !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum