Niestety przez moja nieuwage uległa uszkodzeniu po stronie kierowcy. Czy mozna to dokupic w ASO jako samodzielna czesc , czy trzeba kompletne ramie ? Jesli mozna ile ona kosztuje ?
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-04-17, 22:12
Oczywiscie, ze nie "znikneły" na całym świecie jedynie ASO nie ma mozliwosci sprowadzic nowej. Moze inne ASO ma z zapasow , jednak by było do pary zamowiłem druga zaslepke samej srubki i git.
Witam, Potrzebuje od Logana 2 małych plastikow (maskowniczek) od wycieraczek zakrywajacych sruby mocowania ramienia, oraz 2 małe gumki znajdujace się w miejscu wlewu paliwa ktore "odbijaja" klapke. Szukam na necie i na allegro i ciężko. Poniżej foty elementów które potrzebuje. Proszę o jakieś info.
aaa2.jpg
Plik ściągnięto 37 raz(y) 202,08 KB
Ostatnio zmieniony przez ZychFryd 2015-05-24, 18:27, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję bardzo :) Rozumiem, że gumka od wlewu to 788376119R ? Mam nadzieję, że mają takie pierdółki na stanie w ASO od ręki i nie trzeba czekać, aż sprowadzą czy coś w tym stylu.
Marka: Dacia /Lancia
Model: Logan MCV II / Musa
Silnik: 1.5 DCi /1.3 JTD
Rocznik: 2015/ 2008
Wersja: Confort
Wysłany: 2016-01-02, 11:41
Podepnę sie pod temat. Również poszukuję zaślepki ale do wycieraczki tylnej. Chodzi o ten plastik nad śrubą mocującą tylną wycieraczkę. Mógłby mi ktoś podać nr. katalogowy części? Szukałem w google ale niestety nic nie ma.. Dzięki za pomoc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum