Witam!
Pozwoliłem sobie dodać kilka fotek białego Dustera (SL). Stoi on jeszcze na placu przed salonem.
W tą środę jest planowany odbiór. Mam nadzieję, że się podoba. Jak odbiorę to dodam jeszcze zdjęcia wnętrza.
Ostatnio zmieniony przez oloj 2012-06-03, 07:44, w całości zmieniany 3 razy
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2012-04-28, 20:59
mekintosz napisał/a:
By przegladac trzeba sie logowac na fotke, dziwny hosting zdjec
Taka właśnie, jest fotka.pl, dla mnie ten portal/stronka nie kojarzy się dobrze, ale mniejsza o to... Polecam klasycznego imageshack"a. Wrzucasz tam fotki, klikasz na ikonke "i", kopiujesz kod, wklejasz na forum. Fotka widoczna na forum, ale nie obciąża tutejszego serwera
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-02, 17:44
dystrykt9 napisał/a:
A moje jeszcze ciagle w Rumunii
czekajcie, a będzie Wam dane
świetnie się prezentuje życzę długiej i bezproblemowej eksploatacji
dobrym pomysłem jest zastosowanie szarego (a nie czarnego) kokpitu i kierownicy. O wiele weselej w środku
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-05-02, 17:49, w całości zmieniany 2 razy
Cholera... muszę czekać do jutra, bo dokumenty z Renault Polska jeszcze nie przyszły.
Gdyby nie to, to od wczoraj śmigałbym już białą Drakulą po krakowskich muldach.
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-03, 12:39
masz na myśli piękne i równe jak stół ulice grodu Kraka? jak znam życie ,przez te przydługie święta możesz powalczyć z odbiorem do przyszłego tygodnia - obym się mylił, bo ostatnie dni oczekiwania to prawdziwy koszmar - mnie auto śniło się po nocach
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-05-03, 12:42, w całości zmieniany 2 razy
masz na myśli piękne i równe jak stół ulice grodu Kraka? jak znam życie ,przez te przydługie święta możesz powalczyć z odbiorem do przyszłego tygodnia - obym się mylił, bo ostatnie dni oczekiwania to prawdziwy koszmar - mnie auto śniło się po nocach
No i kolego wykrakałeś...
Dzisiaj Pani zadzwoniła do mnie i powiedziała, że odbiór będzie w pon. ponieważ faktura z Renault Polska jeszcze nie dotarła.
Najlepsze jest to, że od pon.-śr. nie będzie mnie w Krakowie i odbiorę dopiero w czwartek!
Weekend długi i nie chce im się, u mnie papiery były w dwa dni. Pierwszego dnia kurier zabrał jakieś papiery do centrali, a drugiego dnia kurier przywiózł dokumenty do rejestracji i finito, rumun był mój.
Wysłany: 2012-05-04, 14:32
nie wykrakałem,tylko jak wspomniałem wyżej znam życie i jego realia, kiedy wszystko się już zaplanuje, zawsze coś się spieprzy - jak odbierzesz, pochwal się w fotogalerii i nie zapomnij się policzyć
http://www.daciaklub.pl/f...t=6414&start=75
te parę dni minie szybko a autko będzie bardziej "smakować"
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-05-04, 14:37, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum