Wysłany: 2012-04-24, 10:55 konkurs w sieci sklepów ODiDO - Duster do wygrania
Zaznaczam, że nie jestem w żaden sposób powiązany z poniższym
Wpadłem na taką info w necie:
Sieć sklepów odido organizuje konkurs, w którym można wygrać m.in. białego dustera, z pakietem look, chyba 4x4.
Podobno wystarczą zakupy za 20 zł, aby wziąć udział w konkursie.
Może komuś uda się wygrać, jeśli robi zakupy w tym miejscu
Szczegóły pod ponizszym linkiem:
http://www.sklepy-odido.p...-tysiace-nagrod
Zakupy wliczane do konkursu można robić do 18 maja 2012.
Ciekawostka - doszukałem się w ich regulaminie:
Cytat:
3)NAGRODA GŁÓWNA PREMIUM : Samochód Dacia Duster 1.6 16V 105b. 4x2 o wartości
39 890,23 (słownie: trzydzieści dziewięć tysięcy osiemset dziewięćdziesiąt złotych i
23/100) brutto wraz z kwotą pieniężną w wysokości 4 432,00 ( słownie” cztery tysiące
czterysta trzydzieści dwa złote i 00/100), przeznaczoną na refundację podatku od nagród.
Czyli wychodzi na to, że auto na zdjęciu reklamującym konkurs różni się od auta, które jest w rzeczywistości do wygrania.
Nagrodą będzie goły i wesoły Duster Duster
Co nie zmienia faktu, że i tak miło by było go wygrać.
Odbiór nagrody ma być w czerwcu w jednym z salonów warszawskich Dacii.
Wszystkich zdrapek konkursowych są "jedyne" 2 miliony
U mnie w okolicy widziałem jeden taki sklep. Może spróbuję tam podjechać na zakupy.
Gdyby się udało to miałbym dwa DD Mógłbym odstąpić po chrześcijańskiej cenie...
Dobre, dobre...
W sumie, jakbym miał dwa to jeden mógłby być tzw. produkcyjny, a drugi jako backup
I miałbym zachowaną ciągłość działania Mrówa - ale jak powiedziałem - moglibyśmy się też po bożemu dogadać
Byłby rabat dla Klubowiczki
Ja tam może nawet nie chcę wiedzieć, na jakie konkretnie on się stosunki powoływał
Z drugiej strony chrześcijaństwo przechodziło wiele trudnych okresów...
No i jakoś mi ciągle nie po drodze do tego sklepu i jeszcze tam nie byłem, więc ewentualna wygrana nadal jest patykiem na wodzie pisana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum