Co do pkt 2 i 3, to byłoby jednak fajnie, jakby się dali namówić, żeby ktoś od nich pojawił się na forum. Albo chociaż żeby jakaś jedna osoba była faktycznym łącznikiem... (;
A logo jak rozumiem nowe? <<<: (Na swojej stronie też by se mogli poprawić w końcu...).
Ostatnio słuchałem czegoś o nowych środkach reklamy i o zgrozo, dowiedziałem sie że forumowicze są systematycznie poddawani takim manipulacjom. A opinie pseudo klientów przeróżnych artykułów są mniej lub bardziej podlukrowywane przed podaniem. Ale...
Proponuję pod Państwa rozwagę założenie nowych, krytycznych z założenia działów.
A na początek dział, KOROZJA :). Istniejacy dział "Dilerzy i warsztaty" też się świetnie nadaje. Tak jak już ktoś wcześniej napisał zyski powinny być po obu stronach, i bardzo uczciwie trzeba by tego pilnować. Renault Polska będzie z tego miało reklamę i jeśli będziemy w swoich opiniach rzetelni dość szczegółową statystykę najczęściej pojawiających się usterek. Do tej pory mieli te infomacje z sewisów, ale te nie do końca muszą być wiarygodne, z nami całkiem co innego, a nawet jesli bedziemy lekko subiektywni w opiniach , jedne i drugie będzie można konfrontować. Myslę że już za sam ten pomysł powinni nam być wdzięczni.
Stary już jestem więc w cuda nie wierzę a i na byle co złapać się nie dam. Oczekiwałbym więc ze strony Renault rzeczowego podejścia.
GeRRaD napisał/a:
.........logo, zlot itp.
to nie dla mnie , ale gdyby okazało się ze jest jakiś program że tak powiem wspierający mobilność naszch furek to czemu nie.
========================
Ops ... dałem ciała z tym działem korozja , właśnie taki znalazłem na forum, wybaczcie..
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-05-15, 09:22
Pablo78 napisał/a:
daciaklub.pl rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Że co? Na razie reno tylko reklamuje się naszym kosztem. Innych skutków "współpracy" nie widzę.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Biorąc pod uwagę dotychczasową dynamikę rozwoju wzajemnej współpracy pomiędzy Renault Polska a naszym Klubem, ogarnęła mnie wielka radoość, że jesteśmy w ogóle na www.dacia.pl , i tyle.
Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1,5 dci 68 KM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 250 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-15, 13:53
Pablo78 napisał/a:
A wy myśleliście, że Dacia(Renault) Polska rozda każdemu od razu po Sandero?
Niepotrzebnie ironizujesz. Taka jest prawda, że Renault wykorzystuje klub jako swoją reklamę nie dając nic w zamian. Cieszysz się, że napisali o klubie na swojej stronie, a ja się pytam i co z tego, że napisali? Masz coś z tego? Radość?
Ja jestem ateista więc mam łatwiej. W cuda nie wierzę. Nikt nikomu niczego nie musi rozdawać bo nie o to chodzi.
Można jednak sprawić że w okreslonym czasie te autka staną się bardziej przyjazne dla użytkowników. Prawda jest taka że puki co na forum jest nas 200. Z całym szacunkiem, ale to śmiesznie mało. Trzeba się więc zaprzyjażnić z Renault Polska i sprawić aby nasze działania były bardziej widoczne i znaczące. Nigdy nie będziemy partnerem który może stawiać żadania, ale jak to jeden sympatyczny pan powiedział " jak panna nie jest posażna niech choć będzie miła", (albo coś w tym sensie). Na dziś jest tak że choć nie mam do autka za wiele zastrzeżeń to następnej Dacii nie kupię. Nie kupię bo Dacia ma lichą blachę (w moim odczuciu) i jest bardzo głośna w środku. Ale Renault o tym nie wie. A powinno.
Ta nieszczęsna reklama szeptana może im nie wyjść. Chyba że się bardziej postarają, i to jest zadanie dla nas.
Taka jest prawda, że Renault wykorzystuje klub jako swoją reklamę nie dając nic w zamian. Cieszysz się, że napisali o klubie na swojej stronie, a ja się pytam i co z tego, że napisali? Masz coś z tego? Radość?
Miły gest z tym linkiem, ale zgoda że służy głównie renault polska -nam to może co najwyżej kilku forumowiczów przybyć. Walczmy dalej
Marka: Renault
Model: Twingo I
Silnik: 1.2
Rocznik: 1997 Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 370 Skąd: Celestynów/Warszawa
Wysłany: 2008-05-16, 06:07
Jeżeli przybędzie kilku forumowiczów dzięki temu linkowi to bardzo dobrze. Najbradziej skorzystają oni sami. Ja sam myśląc o zakupie MCV długo szukałem w internecie takiego forum zaczynając od oficjalnych stron dealerów naszej marki. Trafiłem wtedy na forum kol Kota, ale nie było ono rozkręcone. Początki zawsze są trudne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum