Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2012-05-11, 09:20 Czy ktoś widział takie cuda ??????
będąc kuracjuszką w sanatorium, skorzystałam z okazji do wybrania się na wycieczkę do Lwowa a) z racji bliskości, b) z racji tej, że nie byłam i nie wiadomo, czy jeszcze będę c) chciałam obejrzeć miasto-gospodarza EURO2012 itp..... jakież było moje zdziwienie, gdy natknęłam się na autko - łudząco podobne do naszych opalonych i srebrzystych Drakulek, jednak ..... pod zupełnie inną marką
Dwa udało mi się sfotografować "na żywo", jednego z oddali, drugiego z bardzo bliska ( miałam pietra, bo po chwili uświadomiłam sobie, że może należeć do bossa jakiegoś miejscowego gangu i zaraz mnie zwiną... po wykonaniu więc paru fotek uciekłam czym prędzej do autokaru.... jednego "chwyciłam" z okna autokaru :)
czy ktoś może mi powiedzieć, o co w tym chodzi ???? no, i które autko jest bardziej cool ????
Wysłany: 2012-05-11, 09:51
oki, dzięki - ja jak zwykle - nie doczytałam
ale mimo wszystko, wolę chyba "rodzimą", europejską Daćkę; wystarczy mi, że wnętrzności renówkowe i że kupiłam ją w zaprzyjaźnionym salonie... Renault !
ale dzięki raz jeszcze
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
ale mimo wszystko, wolę chyba "rodzimą", europejską Daćkę; wystarczy mi, że wnętrzności renówkowe i że kupiłam ją w zaprzyjaźnionym salonie... Renault !
ale dzięki raz jeszcze
proszę bardzo
Ja tam się też nie spinam z powodu znaczka na karoserii. I tak każdy zainteresowany wie, co to naprawdę za auto (w sensie dacia czy renault)
Wysłany: 2012-05-11, 13:44
Piotr_K napisał/a:
Ale zdjęcia zrobiłaś świetne ;) ....
Pięknie uzupełnią skąpy jeszcze materiał o Dusterach na ....wschodzie
aaa, dziękować, dziękować - tak, przyznaję; ale myślę, że to głównie zasługa aparatu, który sprawiłam sobie na ostatnią Gwiazdkę; od razu powiem, że jest to małe cudo Canona, żadna lustrzanka "cy cuś"
żebyś widział, jakie zdjęcia budzącej się do życia przyrody, gdzie wszystko kwitło praktycznie na moich oczach, zrobiłam - to uznałbyś zdjęcia Dusterków za mało piękne; ale przyznaję, że aparat się spisał ( we Lwowie zużyłam 3 komplety podwójnych akumulatorków )
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Ostatnio zmieniony przez mausi64 2012-05-11, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum