Witam. Na zamówionej Dacii Duster chciałbym umiescić niedużą ale widoczną reklamę dla swojej działalności. ( w stopce).
Obszar o jakim myślę to tył auta, raczej szyba niż klapa bagaznika, chociaż może innego wyboru jak klapa nie będzie, zważywszy ograniczoną widoczność.
Myslę umieścić Logo firmy na tle zdjęcia o charakterze nie budzącym wątpliwości jaki to rodzaj dzialalności. Dodatkowo adres strony i moze telefony.
Prosiłbym innych użytkowników wszystkich marek o zdjęcie jak umieszczają reklamę na swoim aucie. Chodzi mi o sposób i miejsce prezentacji. Mogą być też zdjęcia z aut innych np. przypadkowo spotkanych na ulicy ...:)
Chciałbym dokonać optymalnego wyboru nie psując przy tym charakteru Daćki ..;))
w sumie rozsądne wyjście, reklama widoczna i nie zaslania zbytnio widoku do tyłu. Dodatkowy efekt odblaskowy wart rozważenia. Na moim będzie ciut mniej miejsca ale i napis moze być mniejszy.
Ja też mam reklamę na samochodzie. Literki metaliczne - w nocy wyglądają, jakby światła padały na metal. Reklama na tylnej szybie i bocznych szybach tylnich drzwi. Jutro wrzucę fotki.
Jakby co mogę polecić taniego i solidnego gościa z allegro.
Napis na tył kosztował 12zł, a na boczne po 8zł.
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Ostatnio zmieniony przez matucha 2011-04-18, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2011-04-19, 11:25 Re: Reklama na samochodzie
Piotr_K napisał/a:
Witam. Na zamówionej Dacii Duster chciałbym umiescić niedużą ale widoczną reklamę dla swojej działalności. ( w stopce).
Obszar o jakim myślę to tył auta... Chciałbym dokonać optymalnego wyboru nie psując przy tym charakteru Daćki ..;))
mój szefo ma z tyłu literkami metalowymi adres internetowy firmy.... bez podawania rodzaju działalności. zrobię fotkę i wrzucę - wygląda fajnie... kogo zaciekawi - zajrzy na stronkę :)
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Wracając do tematu wymyśliłem sobie taki projekt - proszę Was o zdanie i opinie.
Reklama na szybie jest ażurowa - praktycznie widoczność jest tak dobra, jak bez niej.
ja z doświadczenia wiem, że wolę numer telefonu znaleźć niż adres strony bo...
widzę numer - łapię za telefon i dzwonie, widzę adres strony, notuję (na telefonie) a po 2tygodniach zastanawiam się po co mi on był :D
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004
Wysłany: 2012-05-14, 17:40
Notowanie adresów is so '90s. ;) Zamiast adresu - QRcode z telefonem, adresem wuwu, mailem i co tam sobie stryjenka winszuje. Można go nakleić taką bladawcowatą, półprzezroczystą folią, bo wcale nie musi być czarno-biały, tylko jakiś kontrast mieć. Pytanie tylko, czy robić taki mały, do skanowania przez pieszych przechodzących obok samochodu, czy taki pod kątem jadących za samochodem - wtedy chyba na cały tył... :)
Marka: Była Dacia
Model: Logan
Silnik: .
Wysłany: 2012-05-15, 09:33
Ja miałem reklamy na magnesie, na pewno boki warto magnesami obklejać , w każdej chwili ściągasz i masz spokój, naklejki już po roku 2 latach ciężko się ściąga i będą różnice w lakierze.
zinterpretowałbym jako delikatną informację na tylnych szybach bocznych (być może Autor tego pomysłu to właśnie miał na myśli) miejsca nie ma za dużo ale też prezentacja będzie bardziej w statyce niż w ruchu - jeżeli chodzi o treść to oprócz zakresu oferty (ogólnie) to również adres www i nr telefonu... z uwagi na wielkość to jednak kolor liter bardziej wyrazisty/kontrastowy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum