Wysłany: 2012-05-20, 18:45 [LIKUR] [LUBLIN]Spot Grillowy nad Firlejem 27 maja 2012
info z LIKURA
Zapraszamy wszystkich serdecznie na kolejne spotkanie Klub Renault Lublin. Tym razem będziemy grillować nad Firlejem :)
Szczegóły spota.
Data: 27.05.2012 - niedziela
Miejsce: "Gęsia plaża" nad Firlejem
Godzina: 13:00 lub parę minut po ;)
Wcześniej spotykamy się o 11:30 na parkingu pod Realem (zaraz przy wjeździe z lewej strony) w Lublinie a potem kolumną polecimy nad jeziorko :)
Zabrać ze sobą: Grille + wyposażenie, mięsko (jedzenie), napoje, koce, leżaki i inne takie takie :P. Jest na tej plaży boisko do siatkówki plażowej także piłkę do siatkówki niech ktoś weźmie to zagramy mecza :P No i wiadomo inne potrzebne lub mniej potrzebne graty do grillowania plażowego ;) Tyle. No i wypatrywać słonecznej pogody.
ja jestem w na majówce Żegiestowie Zdrój... imprezę wykupiłem już w marcu ... , właśnie wróciłem z obchodu meandrów Popradu i zajrzałem na ulubione forum... ale,
słoneczka i dużo powodów do dobrego humoru życzę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum