To inaczej - o 16.00 miało się zacząć Ale widzę, że Koledzy będą mogli później przybyć, więc ja też trochę później się zjawię.
Od 17.00 to dobra pora? Zapraszam w tym przesuniętym terminie http://www.daciaklub.pl/f...?t=7219&start=0
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-29, 16:26
noc nieprzespana -radzę łyknąć jakieś prochy
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-05-29, 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Szanowna Koleżanko, przede wszystkim, żeby auto dobrze chodziło to trzeba je solidnie oblać, a dzisiaj to wystarczy jeden na spokojność i drugi za żywotność.
Będzie dobrze, ale warto przypilnować i wszystko dokładnie sprawdzić podczas odbioru.
Chyba tak :) Jak zamykam oczy to widzę te blachy na Dusterze. Ładny, okrągły nr dostałam i już mam go w głowie. A najlepsze, że nawet rejestracji z Laguny nie pamiętam. To musi być przeznaczenie
Szanowna Koleżanko, przede wszystkim, żeby auto dobrze chodziło to trzeba je solidnie oblać, a dzisiaj to wystarczy jeden na spokojność i drugi za żywotność.
Będzie dobrze, ale warto przypilnować i wszystko dokładnie sprawdzić podczas odbioru.
Ja to będę pewnie tak zakręcona, że niewiele co sprawdzę i nie będę nic pamiętać z odbioru Chyba te proszki to na uspokojenie muszę łyknąć jutro.
Weź kogoś na odbiór, żeby Ci pomógł w sprawdzeniu i uwiecznił tą chwilę na foto. Ze mną był np. Mud MaX i tylko dzięki temu mam fotki
Checklistę do odbioru mogę Ci podesłać na maila, jeśli chcesz.
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-05-30, 12:21
mamy 13,20 - czyli pewnie już po odbiorze - i jak pierwsze wrażenia?
Wrażenia bardzo dobre tylko bolało, że nie mogłam go porządnie wypróbować na A2. Dostałam przykaz nie przekraczania 3000 obrotów póki co No i muszę się trochę poprzestawiać bo niby tak samo jak w renault ale sporo rzeczy innych np. otwieranie szyb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum