Od kilku miesięcy zastanawiałem się nad autkiem, wybór wstępny padł na Dustera, jazda próbna przekonała mnie jeszcze bardziej. trzy tygodnie temu poszło zamówienie, udało się wcisnąć na 25 tydzień. Będzie czarny Duster Delsey 1.5dci 90km 4x2 z full opcją oprócz radyjka . szykuję się do odbioru studiując wasze forum. Pozdrawiam. ciekawe czy ktoś ma już Dusterka DL bo na żywo do zobaczenia nie mieli ... Pozdrawiam.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2012-06-01, 18:23
Witaj
Dobry wybór
_________________ Tesla 3 LR 82 kWh 4x4 440 KM 2022r. - 14,0 kWh/100 km
Renault ZOE II 52 kWh 2020r. - 13,0 kWh/100 km
Hej
Ja też czekam na Delseya, odbiór na początku sierpnia i szczerze mówiąc nawet koloru nie widziałam owszem próbowałam jeździłam, ale Delseya oglądam tylko na ekranie laptopa Witam w gronie
No i dziś dostałem telefon żeby obejrzeć czarną Drakulę. pojechałem i superowsko wyglądała umyta prosto z transportu. jutro idzie na warsztat na doposażenie w poniedziałek powinny być dokumenty i do dzieła!!!. Swoją drogą bardzo ładnie wygląda deleseyowska tapicerka i fabryczny asystent parkowania. dojdzie jeszcze pakiet praktyczny, radyjko z własnoręcznie wykonaną modyfikacją pilota renault pod Pioneera deh-3400 i alarm i można śmigać. Bardzo ładnie tez te aluski delseyowe się prezentują. kilka dni i podzielę się fotkami bo dziś z tego wszystkiego to zapomniałem popstrykać i nawet zapomniałem sprawdzić czy wszystko ma co zamówiłem dodatkowo tzn. esp. Pozdrawiam 6 tygodni i się udało!!!!
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-06-20, 22:03
uważaj nadciśnienie tętnicze w najbliższych dniach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum